7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Már a dolgozókat sem fizetik ki

Az Index úgy értesült, hogy a CBA ceglédi üzemeltetője, a Palóc Nagyker Kft. szeptember elején már a szerződés szerinti bért sem tudta kifizetni a dolgozóknak: volt, aki az utazási költségtérítését nem kapta meg, valaki pedig arra panaszkodott, hogy hónapok óta nem fizetik be utána a járulékokat.
Lapunk még augusztus végén számolt be arról, hogy gondok vannak a CBA üzletekben, ahol üresek a polcok. A 13 ceglédi CBA üzemeltetője a Palóc Nagykereskedelmi Kft, amely a lánc északkeleti regionális központja is és összesen 80 üzlet tartozik hozzá, a cég 1300 embert foglalkoztat. Lapunk akkor megkereste a cég illetékeseit felvilágosításért. Arról tájékoztattak,  hogy egyelőre tárgyalások zajlanak, de hamarosan hivatalos tájékoztatást adnak.
Az Index kedden azt írta, hogy a veszteséges cég nemcsak beszállítóknak tartozik már, hanem a dolgozóknak sem fizette ki a szerződés szerint járó bért. A lap is megkérdezte a CBA-t, igaz-e, hogy nem kaptak fizetést a dolgozók és ez hány embert érint, de a cikk szerint a társaság csak tovább ködösített. Annyit válaszoltak, hogy már egyeztetnek, és majd hoznak egy döntést hamarosan. A bizonytalan helyzetben lévő munkavállalókat ugyanakkor kötelezik arra, hogy bemenjenek dolgozni.

 

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igen. A fizetésünket sem kaptuk meg,a bejárási támogatást sem és a járulékokat sem fizették már be utánunk, és még mindig csak az üres ígérgetések mennek arról hogy mikor látunk pénzt.. Kár, hogy ebből számlát nem tudunk befizetni és ennivalót sem adnak rá…..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...