18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Nyári mérleg

A tervek szerint vasárnap, szeptember 18-án zár a Budai úti Termálfürdő szabadtéri része. A csúszdapark már augusztus utolsó napján bezárta kapuit. A fürdő ez évi mérlegéről, tapasztalatokról Gere-Győrffy Ildikó értékesítési és marketing menedzsert kérdeztük.

– Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Év Fürdője szavazáson a ceglédi lett a legjobb fürdő Pest megyében. Saját kategóriánkban, a 10. hellyel bekerültünk az ország top 15 feltörekvő fürdője közé. Az idei szezonban is az egész ország területéről érkeztek hozzánk vendégek, de jellemzően Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyéből, főleg Budapestről és környékéről jöttek a legtöbben. Külföldről Hollandia, Belgium, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Németország és Ausztria településeiről érkeztek hozzánk. Nagy öröm számunkra, hogy az előző évekhez képest, több ceglédi lakos látogatta meg fürdőnket. A szezon leglátogatottabb hétvégi napja egy kánikulai vasárnap augusztus 28 volt,  a leggyengébb szintén augusztus 17-e.

– Jövő nyárra milyen újdonságokkal várjátok a vendégeket?
– Több újdonságot és fejlesztést tervezünk, de ezekről bővebb információt még nem szeretnénk elárulni.
– És az őszi szezon aktualitásai?
– Ősszel sor kerül a szokásos karbantartásra, ezért október 17-21. között fürdőnk nem üzemel. Szezonon kívüli árainkat nem emeljük, a ceglédi lakosoknak továbbra is biztosítjuk az őket megillető kedvezményeket.        

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...