20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Hege megvédte bajnoki címeit

Szeptember 17-én Miskolcon rendezték meg a Triál Országos Bajnokságot. A ceglédi bajnoknak Hegedűs Lászlónak bár az idei évben a fő hangsúly a fellépéseken volt, több nemzetközi versenyen is indult, és saját bevallása szerint fő célja az volt, hogy megvédje az országos bajnoki címeit mind a két profi kategóriában. A hétvégén 20” és 26” kategóriában is bajnoki címet hozott haza Hege.
– A verseny pályái farönkökből, kábeldobokból, betonhengerekből és különböző magas nehezségi szintű elemkből álltak, ahol egy versenyszámon belül három kört és öt pályát kellett teljesítenünk. Az első versenyszám a kis kerékméretű ( 20”-os ) kategória volt, ahol végig esőben mentünk, így fokozott koncentrációval kellett teljesítenünk, mert ezek az elemek esőben sokkal vesélyesebbé válnak. A verseny végére nagy fölénnyel sikerült megszerezni az első bajnoki címet, de nem volt időm élvezni a pillanatot, mert azonnal kezdődött is a nagy ( 26”-os) kategória bemelegítése. Ebben a versenyszámban már éreztem a fáradtságot, viszont ilyenkor kezdődik a kihívás. Összesen több, mint hat órát bringáztam, versenyeztem egyhuzamban, de az öröm felbecsülhetetlen volt a végén. Mind a két kategóriát sikerült megnyernem, így újabb országos bajnoki címekkel térhettem haza. – számolt be a triálos.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...