10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Bayer Zsolt Cegléden a népszavazásról

Az október 2-i népszavazás arról szól, hogy a kormány a magyar emberek felhatalmazásával továbbra is képes legyen megóvni Magyarországot a katasztrófától – erősítette meg Bayer Zsolt a Cegléden tartott lakossági fórumon.
Bayer Zsolt kiemelte, hogy a migránsválságot gerjesztik és finanszírozzák kívülről, Európa meggyengítése céljából. Azt hazudják nekünk a brüsszeli bürokraták és a nyugati államok vezetői, hogy ez a migránsáradat nagyon jó nekünk, hálásak lehetünk ezért, mert ez egy áldás, hiszen a migránsok fogják megmenteni az összeomlástól az európai államok munkaerőpiacát és nyugdíjrendszerét.
A helyzet valójában az, hogy sok európai tagállam ma a saját fiataljainak sem tud munkát adni és a német munkaadók is csak 52 főt tudtak eddig foglalkoztatni a több mint 1 milliós migránsáradatból. Azonban mára Németországban is megváltozott a közhangulat. A német társadalom is azt mondja, hogy köszönöm, de elég volt a willkommenskultur-ból, a migránsok menjenek haza.
Bayer Zsolt Cegléden a népszavazásról
Bayer Zsolt hangsúlyozta: ha ezt a katasztrófát nem tudjuk megakadályozni, akkor iszonyatos idők jönnek. 5 percet kell csak áldozni az időnkből, de aki ezt nem vállalja, az később ne sírjon, ha bekövetkezik az iszonyat.
Zárásként kiemelte: soha nem volt még ekkora tétje egy népszavazásnak a rendszerváltozás óta Magyarországon. Akik ma az ellenkezőjét állítják, azok ugyanazok, mint akik azt mondták a 2004-es népszavazás során, hogy 23 millió román fog Magyarországra érkezni.  Földi László országgyűlési képviselővel közösen a jelenlévő hallgatóságot arra kérték, hogy október másodikán vegyenek részt a népszavazáson, áldozzanak 5 percet az életünkből és szavazzanak nemmel. Találkozzunk október 2-án a szavazófülkékben!

Pest megye 12. választókerület sajtóközleménye

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...