7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Győzelem a Magyar Kupában

A Magyar Kupa 2016/2017-es sorozatát Csepelen kezdte meg a csapat. Az NB III-as ellenfél elleni mérkőzésen nem csak a továbbjutás volt a cél, hanem hogy visszataláljunk a győzelem útjára.

Az első félidőt ennek megfelelően kezdte a csapat, az első percektől domináltunk, folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket, lehetőségeket. A védelmünk is a helyén volt, a félpályán is alig engedték át a hazaiakat. A fölény a 25. percben góllá érett, Markó szabadrúgásába nem tudott senki beleérni, a labda pedig a kapus előtt megpattanva a kapuba kötött ki. A félidő hátralevő részében a Csepel mindössze két veszélyesebb támadást tudott vezetni, de Verebélyinek nem kellett nagy védést bemutatnia egyik esetben sem. Ellenben mi tovább rohamoztuk a harmadosztályú csapat kapuját, a félidő végéhez közeledve Horváth hagyta ki a legnagyobb lehetőséget, amikor átemelte a kifutó kapus felett a labdát, de az nem sokkal a kapu fölé is hullott.

cvse_gyozelem1

A második félidőt azonban sajnos gyengébben kezdtük, a Csepel több veszélyes akciót is tudott vezetni. A hazaiak ettől felbátorodtak és megnehezítették a dolgunkat a második játékrészben, amit továbbra is mi domináltunk. Baboleknek volt több lövése, amiből egyet bravúrral védett a hazaiak kapusa, Horváthot pedig buktatták a büntetőterületen belül, de a játékvezető nem fújt tizenegyest. A 4 perces hosszabbítás utolsó perceiben már a hazaiak kapusa is feljött a pontrúgásoknál, de az eredmény már nem változott 1:0-ra nyertünk Csepelen.

Várjuk a Magyar Kupa következő körének sorsolását.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...