9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Vád alá helyezték a kegyetlen kerítőt

Vádat emeltek az abonyi a férfival szemben, aki Olaszországban több nőt prostituáltként dolgoztatott. Aki ellenszegült, azt durván bántalmazta. Az abonyi férfi 2011-től az ismeretségébe tartozó nőket rábeszélte arra, hogy dolgozzanak prostituáltként Magyarországon és Olaszországban, és az így keresett pénzük jelentős részét adják át neki.
Az egyik sértett másfél évig dolgozott Olaszországban prostituáltként. Ez idő alatt több mint 10 millió forintnak megfelelő eurót keresett, amit át kellett utalnia a férfinak. Amikor a nő haza akart jönni, vagy a férfi kevesellte a bevételt, a vádlott azzal fenyegette meg a sértettet, hogy elmondja a rokonainak, mivel foglalkozik, majd őt és a családját is megveri.
A vádlott 2013 áprilisától az élettársát is prostitúcióra bírta. A nőnek előbb Magyarországon, Kecskemét térségében, később Olaszországban, Riminiben kellett dolgoznia. A vádlott az akaratának gyakran ellenszegülő nőt durván bántalmazta: ököllel, székkel, súlyzóval ütötte. A sértett 2015 júliusáig mintegy 9,5 millió forintot keresett, amit átutalt a férfinak. A férfinak munkahelye, megélhetését biztosító rendszeres jövedelme nem volt, a nők keresményéből élt.
A vádlott 2015 nyarán felkereste egy korábbi élettársát és súlyos fenyegetésekkel arra kényszerítette a nőt, hogy több százezer forint hitelt vegyen fel, és azt adja oda neki. A sértett félt a férfitól, felvette a kölcsönt és fizetett a vádlottnak. A hitelt azóta is a nő törleszti.
A Ceglédi Járási Ügyészség kerítés bűntettével, zsarolás bűntettével, kitartottság bűntettével és más bűncselekményekkel vádolja a férfit, aki előzetes letartóztatásban várja a tárgyalását.

Ceglédi Járási Ügyészség vádirata alapján

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...