6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Fehér István: Maradjanak otthon!

Szeptember 23-án tartott sajtótájékoztatót a Magyar Szocialista Párt ceglédi elnöke Fehér István.
– Azért került sor a sajtótájékoztatónkra, mert  a múlt héten Pozsonyban megtartott uniós csúcstalálkozón kiderült az igazság, mégpedig az, hogy az október 2-re kiírt népszavazásra feltett kérdés hazugság. – kezdte a tájékoztatót Fehér István. – Az Európai Unió  nem tervezett és nem is tervez kötelező betelepítést, kvótát sem Magyarországra, sem más országokba. Ilyen döntést nem hozott korábban sem az EU-Bizottság , sem az EU-tanács. A pozsonyi találkozón 27 ország vezetői vettek részt. Ha nekem nem hisznek, akkor remélem hisznek a velünk szövetséges  lengyel , cseh és szlovák miniszterelnöknek, akik egyértelműen nyilatkoztak erről a kérdésről és kijelentették nincs betelepítési kényszer. Az  ő országaikban erről nem is tartanak népszavazást.
A legbecsületesebb megoldásnak azt javaslom,  vonják vissza a kezdeményezést, ne hülyítsék tovább a szavazókat! A magyar lakosságra egy hazugság áradatot zúdítanak, melybe bekapcsolódtak a középső és alsóbb szintű Fidesz-vezetők egy hazudozóverseny keretében. Úgy látszik a Fidesz-vezetők politikai karrierje a tét, ezért minél hihetőbb képtelenségeket állítanak annak érdekében, hogy az egyszerű emberek rettegjenek, féljenek, szavazzanak. Ráadásul mindez, minden egyes magyar ember adóforintjából történik.
Azt is felháborítónak tartom, hogy folyamatosan harcot hirdetnek a brüsszeli adminisztráció ellen, holott  Uniós képviselőik jelentős számban annak a többségi frakciónak a tagjai, amely a jelenlegi vezetést megválasztotta. Innen üzengetnek, ahelyett hogy ott hatékonyan képviselnék a magyar érdekeket. A Fidesz-vezetés és kormány, elterelő hadműveletet tervezett meg és folytat az ország általuk nem kezelt és megoldott problémáiról: egészségügy, oktatás, földügyek, állami vagyon elherdálása, törvényesített korrupció és még sorolhatnám. Ők maguk is érzik, tudják, hogy a lakosság jelentős része felismerte, minden eszközt megragadnak hatalmuk magtartása érdekében, hitelességük szavahihetőségük egyre csökken. Én most arra kérek mindenkit ne támogasson egy hamis, hazug ügyet azzal, hogy részt vesz a felesleges szavazásban, mert már részvétel is támogatás. Maradjanak otthon október másodikán!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...