9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Vereség a Szeged 2011 ellen

Rossz szériában lévő csapatunk, ha nehezen is de hét közben győzni tudott a Csepel csapata ellen, így bizakodva várhattuk a Szeged 2011 elleni mérkőzést, hogy a bajnokságban is sikerül talpra állni.

Jól is kezdtük a mérkőzést, a 16. percig több veszélyes akciót is vezettünk, de nem kellett nagyot védenie a vendégek kapusának egyik esetben sem. A folytatásban 10 percen keresztül mezőnyjáték folyt, mindkét csapat birtokolta a labdát, de támadásaikba mindig hiba csúszott. Ekkoriban Sánta volt a legaktívabb játékosunk. A 32. percben aztán sajnos egy szabadrúgás utáni kavarodás során Verebélyi mögé került a labda, a vendégek pedig megszerezték a vezetést. Élőben nem lehetett tisztán látni, hogy vendég, vagy hazai játékosról került a labda a kapuba, de ez a lényegen nem változtatott.

A játékrész hátralévő részében mindkét félnek volt egy-egy komolyabb lehetősége, Pozsár lövését fogta a vendégek kapusa, a szegediek próbálkozása azonban túljutott Verebélyin, de szerencsére Albert István a gólvonalról menteni tudott. Egy gólos hátrányban vonulhattunk tehát az öltözőbe.

Vereség a Szeged 2011 ellen

A második félidő első harmada kiegyenlített játékot hozott. Talán mi birtokoltuk többet a labdát, veszélyesebben is játszottunk, de mindkét csapatnak voltak lehetőségei, melyek közül egyik sem izzasztotta meg komolyabban a kapusokat. A 76. percben aztán ismét hálálkodhattunk, de azúttal nem Albert Istvánnak, hanem a vendégek támadójának, aki egy bal oldali szóló után középre passzolt labdát tudott körülbelül 6 méterrel az üres kapu fölé lőni 10-10 méterről.

Ez a helyzet, aztán hatással volt a csapatra, az utolsó perceket ismét megnyomták a fiúk, Csordás lőtt, fejelt, de sajnos egyik sem találta el a kaput a három alkalomból. A 89. percben aztán megismétlődtek a 76. perc eseményei, de ezúttal a szegediek középen érkező játékosa a kapunkba juttatta a labdát, 2:0-s vereség a vége.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...