6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Nemzetközi karate verseny Cegléden

Nemzetközi karate versenynek adott otthont Cegléd. A nívós eseménnyel a kyokushin karatét szeretnék népszerűsíteni. Továbbá erősíteni szeretnék a résztvevő országokkal, a különböző klubokkal és szervezetekkel kötött barátságokat.

A versenyzők több kategóriában és korcsoportban mérték össze ügyességüket. A legjobbakat serleggel, éremmel és oklevéllel jutalmazták. A nemzetközi kyokushin karate verseny egyben válogató is volt. Adott kategóriában nevező és induló versenyzők tudásukkal és ügyességükkel kvótát szerezhettek az EB-re. A megmérettetésen csak az indulhatott, akinek van az idei évre érvényes stílusszervezeti tagsági igazolványa, valamint érvényes sportorvosi bejegyzése. Továbbá rendelkeznie kell érvényes övfokozati bejegyzéssel is. Minden résztvevőnek helyszíni nyilatkozatot kellett aláírnia, hogy saját felelősségére vesz részt a versenyen. A 18 éven aluliak részére pedig szülői beleegyezés kellett a részvételhez. A megmérettetésen természetesen kötelező volt a védőfelszerelés használata is. A versenyzőknek használniuk kellett például a sípcsontvédőt, a testvédő pajzsot, illetve az altestvédőt. A küzdelmek után a legjobbakat serleggel, éremmel és oklevéllel jutalmazták. (ctv.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...