6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Pénteken hazai pályán kezd a CEKK

Pénteken hazai pályán kezd a CEKKA női kosárlabda NB I első fordulójában 30-án pénteken hazai pályán játssza első mérkőzését a Ceglédi EKK. Az idei szezonra komolyan megerősödött ceglédi csapat 19:30-kor a DVTK-t fogadja a Gál József Sportcsarnokban. Cziczás László vezetőedzőt kerestük fel kérdéseinkkel.
– Tavaly ősszel óriási meglepetésre idegenben megvertétek a Diósgyőrt. Az idei erősebb a CEKK kerettel már elvárás ellenük a győzelem itthon?
– Jó lenne, ha nyerhetnénk, így a mérkőzés előtt nem vagyunk esélytelenek. Jóval nagyobb keretből gazdálkodik a Diósgyőr, mint a Cegléd, így valójában mégiscsak nagy siker lenne, ha mi tudnánk nyerni. Úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk, nagyon várjuk a meccset! Biztosan jó hangulat lesz, mert tudjuk, hogy jön Miskolcról szurkolótábor és mivel közvetlenül a férfi kézilabda meccs után játsszunk, bízunk benne, hogy sokan itt maradnak majd drukkolni onnan is.
– Túl vagytok a felkészülésen, két tornát is megnyertetek, látod, hogy ki, hogy játszik az idén. Mit vársz a szezontól,mivel lennél elégedett?
– Minden csapatnál óriási erősítések mentek ebben a szezonban, de tényleg annyira komolyan, hogy szerintem az idén kétszer olyan nehéz lesz a bajnokság, mint tavaly. Van a nagyon erős négyes, akik rengeteg pénzből gazdálkodnak, a Sopron, Pinkk, Diósgyőr, Peac, akiket  nehéz utolérni, így az utánuk lévő csapatok között óriási versengés lesz, de a Szekszárd és mi, talán képesek leszünk a nagyok bajszát egy kicsit megráncigálni. Amikor két éve átvettem a csapatot, akkor a 7. helyen végeztünk, tavaly  a 6.-on és ha az idén újra egy helyet előrébb tudnánk lépni, akkor én már nagyon elégedett lennék…
cegledisport.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...