6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Csütörtökön újra történelmet ír a CEKK

Csütörtökön újra sport történelmi mérkőzést játszik a Ceglédi EKK női kosárlabda csapata. Ezúttal nem csak a kosárlabda sportban, hanem városunk összes csapat sportja közül elsőként játszik ceglédi gárda Európa-Kupa selejtező mérkőzést. 6-án csütörtökön 18:00 órakor a szibériából érkező Jenyiszej Krasznojarszk Region orosz csapatot fogadja a Gál József Sportcsarnokban a VBW CEKK Cegléd. A CEKK a ceglédi szurkolóknak a bajnoki meccseken szokásos ingyenes belépést biztosít az Európa-Kupa találkozón is. A továbbjutás két mérkőzésen dől el, a visszavágóra 13-án csütörtökön Oroszországban kerül majd sor. Mennyire fontos a CEKK-nek a hazai bajnokság mellett az Európa-Kupa sorozat és milyen esélyt látsz a ceglédi győzelemre?-kérdeztük Cziczás László vezetőedzőtől:

– Nagyon fontos a klub számára! A CEKK először indul Európa-Kupa sorozatban. Egy orosz középcsapattal játsszunk oda-visszavágós mérkőzést. Azt gondolom, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de ha tovább tudnánk jutni, akkor olyan világhírű csapatok érkeznének majd Ceglédre, mint a Szpartak Moszkva és a Macabi Tel Aviv.

Hány pontos hazai siker lehet elegendő a jövő heti oroszországi visszavágóra?

– Ismerve az orosz sportdiplomáciát, ha nem utazunk ki legalább húsz pontos győzelemmel, szerintem szinte semmi esélyünk sem lesz a továbbjutásra.

-pézsé-

cegledisport.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...