18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

A ceglédi rendőrségen faggatták Kis Grófot

Kis Grófóék ellen garázdaság miatt indult eljárás, ami mögött egy családi viszály állhat. A mulatós sztár és testvére állítólag autójával leszorított az útról két férfit – erről a sajtó is beszámolt –, majd a szóváltást követően tettlegességig is fajult a vita, sőt, Grófóék fegyvert is rántottak. Ezt állítja legalábbis az a két abonyi férfi, aki feljelentést tett az ügyben. A mulatós sztár oldala másképp emlékszik, az ügy több mint zűrzavaros.

A Ceglédi Rendőrség október 7-én délelőtt akarta szembesíteni a feleket. Az idézéseket 10 órára küldték ki. Fél 10 körül már hatalmas, 30-50 milliós autók köröztek a ceglédi rendőrkapitányság körül. Negyed 11 után pár perccel aztán két másik autóval megérkezett Kis Grófo és családja, köztük az a testvére is, aki szintén belekeveredett a balhéba. Ők és egy középkorú hölgy tűnt el a rendőrség épületében, utóbbi húsz perc múlva már ki is jöhetett. Majd Grófo testvére is követte őt. Újabb húsz perc elteltével feltűnt Kis Grófo, aki rokonai kíséretében az autójához sietett.

Szerelmi csalódás az ügy hátterében

A nézeteltérés forrása egy elszámolási vita. Az abonyiak egyik rokona Grófo egyik unokabátyjának élettársa volt, szakításuk után kezdte követelni vissza az ingóságait, amit nem ka­pott vissza. Grófóék szerint ők az áldozatok, őket szorították le az útról és ütötték, rúgták őket, mielőtt el tudtak menekülni. Grófo testvére is látletetet vetetett és feljelentést tett.

Eddig tisztázatlan okokból az ügyészség ismét elnapolta a szembesítést…

A cikk a Borsonline oldalán olvasható itt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...