20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Végkiárusítás

img_20161021_083313Tömött parkolók, 40 %-kal olcsóbb árak, rengeteg vásárló és egyre üresedő polcok jellemzik most a ceglédi CBA-üzleteket. A  13 – már becsődölt – Palóc Nagyker kft üzemeltetésében működő bolt közül néhány tart nyitva – tudomásunk szerint a Felszegi, az Alszegi úti, Mozdony utcai, az Összekötő úti és a Kőrösi úti outlet, – általában egyedi nyitvatartással. Az alkalmazottak közül csak kevés van a boltokban mert nem kapták meg az augusztusi fizetésük csaknem felét és a teljes szeptemberi fizetésüket. Leginkább azok vették fel a munkát, akik régi dolgozók és remélik, hogy a végkielégítésükhöz így hozzájutnak.
img_20161021_082953A Mozdony utcai „nagy CBA” 6-18 óráig tartana nyitva, de tegnap nem tudtak zárni csak este hétkor, annyi volt a vevő. A polcokon és a földön kartondobozokban főleg szárazáru, konzerv, tisztálkodó és mosószerek, valamint szeszesitalok várják a vásárlókat. Akik között akad, aki csak épp átlépi a kétezer forintos kedvezményre jogosító határt, más 100 ezer forintért is vásárol.
– Terjed a híre az engedménynek, így sokan jönnek most már vidékről is. Van, aki kétszer fordul – mesélte az egyik üzletben a pénztáros, aki azt is elmondta nem egy-egy árutípus kelendő csupán, mindent visznek az emberek.
– Ismerőstől hallottunk róla, hogy nagy kedvezmény van. – mesélte egy nyugdíjaskorú hölgyvásárló – Úgy látom, érdemes volt eljönni, mert így tud spórolni az ember, főleg a tartós élelmiszereken, amit úgyis megvennénk. Máskor is lehetne ilyen akció, amivel kicsit felpezsdítenék a boltok a forgalmukat.
Nem kell attól félni, hogy lemarad aki, aki eddig nem tudott a CBA akciójáról, ugyanis a Mozdony utcai üzletbe jövő héten folyamatosan érkeznek majd az áruk a többi – a héten már bezáró – boltból. Így valószínűleg még néhány hétig lehetőség lesz a kedvezményes vásárlásra az egyre fogyó készletből.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...