9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Újra a győzelem útján

Nagy volt a tét a Budaörs elleni mérkőzésen, nem csak azért mert közvetlen riválist fogadtunk, hanem mert augusztus 28-a óta nem tudtunk nyerni, sőt a Csepel elleni Magyar Kupa győzelmet leszámítva, csak egy döntetlent sikerült elérni ebben az időszakban.

Ennek megfelelő szellemben is kezdte a csapat a mérkőzést és már az ötödik percben veszélyeztetni tudtunk. Nem telt még el 15 perc sem, amikor Szabó Viktor révén megszereztük a vezetést. Szabó egy szép Peres ollózás után kapásból helyezte a kapuba a labdát.

A gól után azonban a Budaörs tudott veszélyesebb lenni, a labda is náluk volt többet. Egy veszélyes szabadrúgást leszámítva, amit Horváth óriási bravúrral tolt a kapufára, több komolyabb lehetőségük nem adódott, így 1:0-s hazai vezetéssel vonulhattak a csapatok az öltözőbe.

A második félidő első negyedórája elég harcosra sikerült, a vendégek Albert Ádámot találták meg többször is és próbálták szerelni hátulról becsúszva, nem sok sikerrel, így többnyire a lábát találták el.

img_1782

A küzdelmes perceket egy Albert szöglet után Makrai fejesből szerzett gólja követte. A második gól után a Budaörs már nem tudott váltani, így mi maradtunk támadásban. Peresnek volt több nagy lehetősége is arra, hogy lezárja a mérkőzést, de ez végül Nánásinak sikerült, aki a 79. percben fejelte a labdát a vendégek kapujába.

A hátralévő időszakban már nem szerzett egyik csapat sem gólt, így 3:0-s győzelemmel visszatértünk a győzelem útjára és ezzel a Budaörsöt megelőzve a 17. helyre jöttünk fel a tabellán.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...