7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

A legjobb 32 között a csapat

Régi ismerőshöz látogattunk a Magyar Kupa keretein belül. Tavaly itt 1:0-ra győzött a csapat az NB III-ban, de kellemetlen élményeink voltak a pályáról.

img_2027

A körülmények most sem voltak egyszerűek, a csapat nehezen rázódott bele a mérkőzésbe, de az első 10 perc után sikerült felvenni a ritmust és onnantól végig dominálni tudtuk a mérkőzést. A hazai csapat helyzetet sem nagyon tudott kialakítani, egy-két veszélyesebb ellentámadást vezetett csupán. Az első félidő végén 0:0-val vonulhattunk az öltözőbe.

A második félidőt is aktívan kezdtük, egyre veszélyesebb támadásokat vezettünk. A játékrész második felében sikerült is megszerezni a vezetést Tóth Milán révén, de sajnos egy gyors ellentámadás során váratlanul egyenlíteni tudtak a hazaiak nagyjából 10 perccel a vége előtt.

A bekapott gól után is támadásban maradtunk, így tetszetős akciók végén Tóth további két gólt tudott szerezni, így 3:1-es győzelmet arattunk Tállyán.

A legjobb 32 között folytatja a csapat a Magyar Kupa küzdelmeit.

Krecska János vezetőedző nyilatkozata:

Szerintem a csapat hozta azt, amit elvárok tőlük. Biztonságosan védekeztünk, a Tállyának szinte lehetősége se volt. Hiányoztak elől azok a minőségi döntések, amivel korábban eldönthettük volna a mérkőzést. Nem lehetek elégedetlen, mert a Magyar Kupának a varázs abban rejlik, hogy a kiscsapatok eltudják tüntetni az egymás közötti különbséget.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...