9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Rendőrségi kordon a Virág utcában

Rendőrségi kordonnal zárták le vasárnap reggel Cegléden a Virág utca egy szakaszát. Mentőhelikopter is leszállt egy közeli helyre. Tudomásunk szerint a mentők egy kisgyermekhez érkeztek, de az életét már nem tudták megmenteni. Egy szomszéd elmondása szerint egy több gyermekes család két év körüli gyermeke hunyt el, akin a mentőorvos idegenkezűség jeleit vélte felfedezni, ezért hívták ki a rendőrséget is, akik azóta is a helyszínen tartózkodnak.
Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivő vasárnap este arról tájékoztatta lapunkat, nincs szó bűncselekmény gyanújáról. Rendkívüli haláleset miatt folytatnak közigazgatási eljárást.
November 1-jén újabb hír jelent meg az ügyről, melyben a police.hu arról számolt be, a nyomozó hatóság 2016. október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyermek édesanyja, B. Mónika 31 éves ceglédi lakos ellen. A Pest megyei nyomozók az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Legfrissebb hírünk itt olvasható…
1030-012

Hasonló hírek

1 hozzászólás

  1. Köszöntelek. Külső Kátai úton jöttünk kerékpárral hazafelé. A vasúti átjáróig nincs telepitve közvilágítás. Én évek óta nem jártam arra. De gyarterület. Gondolom sokan járnak arra úgy ahogyan én kerékpárral esetleg gyalog. Az élet a világítás megszűnik a Vasúti átjáró után.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...