15.7 C
Cegléd
2024. május 28. kedd
spot_img

Őrizetben az anya

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kezdett eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 31 éves ceglédi nő ellen. A police.hu-n jelent meg a hír, az igazságügyi orvosszakértő megállapította, a gyermek halálát idegenkezűség okozta. Feltehetően az őt ért bántalmazás során elszenvedett sérülések miatt vesztette életét, ezért a nyomozó hatóság 2016. október 31-én büntetőeljárást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyermek édesanyja, B. Mónika 31 éves ceglédi lakos ellen. A Pest megyei nyomozók az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az M1 tudósítója több utcabelivel, szomszéddal is beszélt, akik megdöbbentek a hír hallatán, és nem szívesen beszéltek a történtekről. Annyit elmondtak, hogy a család, amely két gyermeket nevelt, rendezett körülmények között élt. A környékbeliek beszámolói alapján nem voltak konfliktusaik, dolgozó emberek voltak. Az édesanyát hétfőn délután még látták az utcán sétálni, este azonban őrizetbe vették – erősítették meg szomszédok is. Információik szerint a nőt kedd hajnalban hallgatták ki, és rendelték el előzetes letartóztatását.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Országos Mentőszolgálat munkatársait 2016. október 30-án a reggeli órákban riasztották egy ceglédi családi házhoz. A mentősök egy kisfiút kíséreltek meg újraéleszteni, aki nem mutatott életjeleket. A rendőrség munkatársai a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét. A vasárnap reggeltől késő estig tartó rendőrségi helyszínelés kapcsán többször megkerestük Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivőt, aki még 31-én este is arról tájékoztatott nem merült fel bűncselekmény gyanúja a gyermek halála kapcsán.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...