18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Előzetesben a gyermekét agyonverő ceglédi nő

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság azt a ceglédi nőt, aki vasárnap reggel olyan súlyosan bántalmazta másfél éves kisfiát, hogy az életét vesztette, mondta a hirado.hu-nak Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. A szóvivő tájékoztatása szerint a döntést a nyomozási bíró azzal indokolta, hogy a nő ellen olyan súlyos bűncselekmény miatt folyik eljárás, amiért akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat, így ez önmagában megalapozza a szökés, vagy elrejtőzés veszélyét. A bíróság szerint az asszony előrehaladott terhessége nem akadálya a letartóztatásnak, mert a tököli börtönben biztosított lesz számára a szakszerű ellátás.

A 31 éves ceglédi nőt 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A gyanú szerint a nő október 30-n a reggeli órákban a  síró gyermekét, miután nem tudta megnyugtatni,  több alkalommal felemelte és a földhöz csapta. Amikor a gyermek elvesztette az eszméletét, a nő hívta a mentőket, de az életét már nem sikerült megmenteni. Az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint a kisfiú halálát a fejét ért nagy erejű ütések okozták. A letartóztatott nőt a rendőrök a bíróságról a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Nagy Ignác utcai börtönébe vitték, ahonnan a befogadás után hamarosan továbbszállítják Tökölre.

 

Az ügyészség csütörtök reggel megrázó részletekről is beszámolt. Eszerint a pár két kisgyermeket nevel, illetve most várják a harmadik babát. Az apa elvesztette a munkáját, alkalmi munkákból éltek, gyakran megélhetési gondokkal küszködtek. A viták, veszekedések és a mindennapok gondjai miatt a nő sokszor ideges volt, nem volt türelme a gyerekekhez. Vasárnap a másfél éves kisfiú sírt, anyja pedig nem tudta megnyugtatni.”A gyanúsított az egyre hangosabban síró gyermeket több alkalommal felemelte és nagy erővel a földhöz csapta. A sértett a fejét ért sérülések következtében életét vesztette” – fogalmazott az ügyészség.

A Ripost.hu szerint pár hetet tölt­het majd B. Mó­nika ha­ma­ro­san meg­szü­lető gyer­me­ké­vel, aztán szinte biz­tos, hogy el­ve­szik tőle. Ha nem vál­lalja rokon a kicsi fel­ne­ve­lé­sét, szo­ci­á­lis gond­nok­ság alá he­lyez­he­tik.

Forrás: hirado.hu, 24.hu – Fotó: Blikk – Videó: Ripost

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Akkor is gusztustalan amitt tett ez a nő kiványi leszek a másik picivel mi lesz és otthon van neki még egy gyereke felháborito ami folyik Magyarországon

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...