6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Hamarosan nyit a kori pálya a Szabadság téren

A tervek szerint november 19-én nyit a ceglédi jégpálya a Szabadság téren. Az idei télen is nyitott pályán, csodás ünnepi fények mellett korizhatunk majd. Az előkészületekről és néhány újdonságról az üzemeltető Ceglédi Sportcsarnok Kft. ügyvezető igazgatóját, Ványi Zsoltot kérdeztük:

– Jelenleg a tervezett ütemnek megfelelően haladunk. Az építkezés fizikai részével időben kész leszünk, a nyitás idejébe csak az időjárás szólhat bele. Az esőn múlik sok minden, mert ha esni fog, az nagy mértékben nem segíti a munkánkat, hogy legyen normális jég jövő hétre.

Milyen újdonságokra számíthatunk az idén?

– Az idén szeretnénk élő kapcsolatot a látogatókkal ,amihez igénybe vesszük a közösségi médiák felületeit. Lesznek heti akcióink ,mely keretében minden héten kisorsolunk egy családi vendéglő által felajánlott romantikus vacsorát. Ez a randi a jégen programunkhoz kapcsolódik majd. A korcsolyázó pároknak majd fotót kell készíteni magukról korcsolyázás közben és ő között sorsoljuk majd ki a vacsorákat. Ilyen formában majd nagyszülők és unokák között is tartunk majd sorsolásokat. Ezeken kívül nagy változás nem lesz, próbáljuk ugyanazt a kulturált környezetet biztosítani, mint tavaly, átöltöző sátorral, őrzött szekrényekkel, érték megőrzővel. Bízunk abban, hogy a nyitásunk után majd kegyébe fogad minket az időjárás.

cegledisport.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...