6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Háromszor keltették halálhírét, de köszöni jól van

14971094_1274626362587772_529388104_oEgy pillanatra mindenki megdöbbent Cegléden, amikor több internetes fórumon megjelent egy hír, mely szerint egy 69 éves hajléktalan férfi az idei tél első áldozata, ugyanis a hír feletti képen a jól ismert ceglédi hajléktalan képe volt elhelyezve.
A fotó mellett nem szerepelt, hogy illusztráció lenne, így sokan azt gondolhatták, hogy a barátságos, városunkban sokak által ismert siket férfi halt meg. Korábban lapunkban interjú jelent meg Istvánnal, aki azért ment el a hajléktalanszállóról, mert ott bántották és négy éve már, hogy gyógyteákkal és a ceglédi gyógyvízzel kúrálja magát, így éli túl a hideg teleket. Lapunknak azt is elmondta, hogy Rejtő regényeket olvas és verseket is ír.
A napokban megkerestük Istvánt, aki továbbra is minden nap felbukkan a piac környékén. A középkorú úr elmondta lapunknak, hogy teljesen jól van. Mint mondta, háromszor „temették el” az elmúlt 40 évben.
– Kicsit fázósan, de amúgy jól vagyok. Köszönöm az érdeklődést. – mondta mosolyogva.
A cikk publikálóját, Simó Endre újságírót tájékoztattuk a félreérthető szituációról, de a cikk alatt továbbra sincs feltüntetve, hogy a kép illusztráció.
(Fotó: Farkas Zsolt)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...