18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Miki most Nagy-Britanniába utazik

A méltán népszerű, olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós a Brit Judo Szövetség meghívásának tesz eleget november 20-án, s egy egész napos mesterkurzust tart Walsall városában. A nap folyamán két technikai és egy küzdelmi edzésre kerül sor.
– Mit csinált a riói olimpia óta?
– A Nemzetközi Judo Szövetség szakembereivel Indiában és Nepálban jártam, hogy a sportágat népszerűsítsem. Nagyon élveztem az utazást. Jelenleg nincs konkrét célom, motivációm, így a hobbijaimnak élhetek, úgy mint a lovaglás, vadászat és a síelés. Időnként azért edzek is, bár nem olyan intenzitással, mint korábban. Most kikapcsolódom, feltöltődöm a jövő évi hazai rendezésű világbajnokságra.
– Várja már hogy az Egyesült Királyságba látogasson?
– Ezt az utat már tervezzük egy ideje, de nehéz volt időpontot találni rá az olimpiai felkészülés idején. Számomra minden nap egy új kihívás, egy új lehetőség, s én mindig érdeklődve tekintek arra, hogy a különböző országok judósai hogyan edzenek. Magyarország egy kisebb városából jövök, így nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy nagy ország vendége lehetek. Remélem meg tudom mutatni a mi judo kultúránkat, mert bár kis ország vagyunk, úgy hiszem, igen értékes szakmai tudással rendelkezünk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...