7.3 C
Cegléd
2024. április 18. csütörtök
spot_img

Vereség az esőben

Újra Albertirsán lépett pályára a csapat, ezúttal a tabellán és térképen is „szomszédos” Szolnok ellen, ráadásul egy ceglédivel a Szolnokiak kezdőcsapatában.

Jól kezdtük a mérkőzést, ugyan az első 10 percben helyzetet egyik csapatnak sem sikerült kialakítania, de veszélyes támadásokat tudtunk vezetni, míg a Szolnoknak csak pontrúgásokból adódott lehetősége.

A 12. percben aztán egy mély beadásunk csattant a szolnoki kapu felsőlécén. Ezután a 38. percig szintén váltakozva voltak lehetőségek a két csapat előtt, komolyabb helyzetünk azonban továbbra is csak nekünk volt.

img_3131

De a 38. percben gyakorlatilag a semmiből a Szolnok megszerezte a vezetést, amit az egyre csak szakadó esőben már nem sikerült kiegyenlítenünk, így 0:1-es hátránnyal vonulhattunk az öltözőbe.

A félidőben csereként beállt Albert Ádám, aki új lendületet vitt a csapatba, aminek eredményeként az első 2 percben két nagy lehetőség is adódott a mieink elől, de először Szabó maradt le az Albert – Tóth összejáték utáni beadásról, majd Csordás lőtt mellé 23 méterről.

A második félidőben ez után is teljes erőbedobással próbálkozott a csapat, megvoltak a lehetőségeink, a 65. percben egy szöglet utáni kavarodás során többször is a kapu felé rúgtuk, fejeltük a labdát, de végül a gólvonalról tisztázni tudtak a vendégek.

A mérkőzés utolsó szakaszában Tóth volt nagyon aktív a mieink közül, mellé és a kapusba is rúgta 1-1 alkalommal a labdát, majd egy gyönyörű lövést védett óriási bravúrral a vendég kapus. A szolnokiaknak mindössze egy komoly lehetősége volt a második félidőben, az viszont ordító, de ziccerben Horváth óriásit védett lábbal.

A mérkőzés végül 0:1-es vendég győzelemmel zárult. Most következik a válogatott szünet, aztán folytatás a Pancho Arénában a Puskás Akadémia ellen.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...