6.2 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Sporteszköz adomány

November 10-én a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola és Óvoda nagy értékű eszközcsomagot kapott az EMMI sportért felelős államtitkársága, a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség jóvoltából. A Sport Legyen A Tied program keretében 5 db kiváló minőségű asztalitenisz versenyasztalból, 30 db ütőből, 1500 db labdából és egy adogatógépből álló csomagot vehetett át az iskola. Az átadó ceremónián köszöntőt mondott Rajta László igazgató és Horváth Dániel az MDSZ munkatársa, és Gergye Zoltán a CVSE asztalitenisz szakosztály edzője. Mielőtt a gyerekek birtokba vehették az eszközöket, két kiváló fiatal versenyző mutatta be tudását és kápráztatta el játékával a nézőközönséget. 

5
A program legfőbb célja, hogy minél több gyermek mindennapi életébe épüljön be a sport és a testmozgás. Reméljük, hogy iskolánk tanulói közül egyre többen kezdenek el versenyszerűen asztaliteniszezni, ezzel növelve a szakosztály utánpótlás bázisát, de ha csak gyermekeink egészséges és aktív, sportolni szerető felnőttekké válnak, az is legalább akkora öröm és siker számunkra.– mondta el az igazgató.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...