20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

A Zeneakadémián lépett fel a Kossuth Lajos Gimnázium Leánykara

img_06902016. november 13-án vasárnap este Bartók Béla születésének 135. és Bárdos Lajos halálának 30. évfordulója tiszteletére rendezett hangversenyt a KÓTA (Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége) a gyönyörűen felújított Zeneakadémián. Az emlékesten négy kórus és egy zongoraduó lépett fel, köztük a gimnázium leánykara.

A lányok nyár óta szorgalmasan készültek a nagy megtiszteltetésnek számító koncertre, azonban pár nappal a hangverseny előtt karnagyuk, Jutka néni kórházba került és esély sem volt arra, hogy vezényeljen. A szombati próbán Fazekas Zsuzsanna zongora tanárnő és a lányok úgy döntöttek, nem hagyják veszni azt a rengeteg munkát, amit eddig végeztek, Jutka néniért és magukért is, elvállalták a fellépést karvezető nélkül. Eredeti műsorukból a zongorakíséretes darabokat adták elő óriási sikerrel.

Köszönet illet mindenkit, aki a rendkívüli helyzetben hozzájárult, hogy a fellépés sikerüljön és Jutka néninek mielőbbi felépülést kívánunk.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...