9.6 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Egy gólos vereség a Pancho Arénában

A válogatott szünet után Felcsúton folytatódott a csapat számára az NB II őszi szezonja. A több válogatott játékost is a keretben tudó PAFC ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, de fontos lett volna pontot vagy pontokat szerezni.

img_3508A mérkőzés ennek ellenére sajnos nem indult jól, egy eladott labdát váltottak gólra a hazaiak. Szerencsére a gyors gól nem törte össze a csapatot, több ígéretes támadást vezettünk, helyenként talán túlságosan is kitámadtunk és így a PAFC gyors játékosai néhány alkalommal könnyen átjátszották a középpályánkat, amiből 2-3 nagy helyzetet tudtak kialakítani.

A mérkőzés egyik forduló pontja a mérkőzés 42. percében jött el, amikor is Szabó kapott nagy labdát és a kiugratás után egyedül vezethette a hazaiak kapusára a labdát, amit el is tolt mellette, a kapus pedig Szabó lábát ütötte el a labda helyett, de a játékvezető talán az asszisztense közreműködésével nem adott büntetőt.

A második félidő egy gyenge Lencse fejessel kezdődött, de aztán dominálni tudtunk, folyamatosan hajtottuk az ellenfelünket, amit a hazaiak vezetőedzője el is ismert a sajtótájékoztatón. A második játékrészben 15-20 percig nem volt köze a mérkőzéshez a Puskásnak. Szkuncnak, Tóthnak és a 88. percben Baboleknek volt egy-egy veszélyes lövése, Baboleké centikkel kerülte el a kaput, volt olyan része a pályának, ahol gólnak is tűnt. De sajnos nem lett az, így 1:0-s vereséggel indulhatott haza a csapat.

Csapatunk a mai forduló után a 18. helyen áll, 4 ponttal a Cigánd és a SZEOL előtt. Következik a Kisvárda elleni mérkőzés.

img_3340

Krecska János szavai a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón:

Azzal a nem titkolt szándékkal jöttünk a Puskás Akadémia otthonába, hogy kellemetlen perceket okozzunk számukra, ami úgy gondolom, hogy sikerült. Természetesen a realitások talaján állva, figyelembe véve azt, hogy csak két dologban hasonlít a csapat, az egyik az, hogy azonos ligában játszik, a másik, hogy nekik is égető szükségük van a pontra, csakúgy, mint nekünk, csak más-más célból. Nekik a feljutáshoz, nekünk azért, hogy bent maradjunk. Azt gondolom, hogy a játékosaim megfelelő hozzáállásról tettek tanúbizonyságot. Voltak olyan ciklusai a mérkőzésnek természetesen, amikor a Puskás eldönthette volna a mérkőzést, de ha onnan nézzük a találkozót, hogy egy nagyon könnyű gólt ajándékoztunk a hazaiaknak a 4. percben, illetve azt gondolom, hogy egy jogos tizenegyest nem adott meg a játékvezető a 40. percben, így nem lehet elégedett az 1:0-s vereséggel sem, persze tudatában annak, hogy a Puskás jobb csapat nálunk.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...