6.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Szivák Józsefen nem találtak fogást ellenfelei

November 16-án szerdán került lebonyolításra az NB I-es csapatbajnokság helyosztójának oda és visszavágója Csepelen. A Cegléd a Pénzügyőrrel mérkőzött meg az 5. helyért. Az odavágón a Cegléd és a Pénzügyőr is egyaránt négy-négy mérkőzést nyert és így 15-15-ös döntetlennel végződött a találkozó, amelyen Török Tamás, Kecskeméti Ferenc, Lőrincz Tamás és Lőrincz Viktor tudott diadalmaskodni. A visszavágón sajnos már csak három ceglédi Kecskeméti Ferenc, Lőrincz Tamás és Lőrincz Viktor tudott nyerni és ezzel a találkozót a Pénzügyőr nyerte 21-11 arányban. Így végül a ceglédiek a 6. helyen végeztek.
A csapat tagjai: Török Tamás, Kecskeméti Ferenc, Kozák István, Kovács Béla, Lőrincz Tamás, Szuda Péter, Lőrincz Viktor és Medgyes Tibor.
Szombaton Tiszakécskén rendezték meg a 2016. évi serdülő szabadfogású országos bajnokságot, amelyre több mint százharmincan mérlegeltek. A Ceglédi VSE TS Integral nyolc versenyzővel képviseltette magát a bajnokságon. Ezen a napon az 58 kg-ban versenyző Szivák József három technikai tus győzelemmel a döntőbe jutott, ahol szintén könnyedén technikai tussal nyerve szerezte meg a súlycsoportja bajnoki címét úgy, hogy Ő negyven akciópontot hajtott végre az ellenfelein míg az ellenfelei egyetlen pontot sem tudtak szerezni ellene. A ceglédiek ezen kívül egy bronzérmet és négy ötödik helyet gyűjtöttek be a bajnokságról.
Eredmények:
35 kg  5.  Kovács Ferenc
46 kg  3.  Kecskeméti Dávid
58 kg  1.  Szivák József
           5.  Tóth Levente
85 kg  5.  László Márk
+100kg 5. Deák Martin
Pap Ferenc

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...