9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Álmodozás helyett időben ébredés

Álmodozás helyett időben kellene ébredni – tanácsolta Földi László országgyűlési képviselő a Jobbik politikusainak november 24-én.
Az országgyűlési képviselő sajtóközleményében „kiállt az emberek érdeke mellett, ami elvitathatatlanul a kényszerbetelepítés megakadályozása. A Jobbik részéről Volner János az Országgyűlésben, a magyar emberek érdekeivel és akaratával szembeszállva nem támogatta az alaptörvény módosítását. A jobbikos és más ellenzéki, magukat akcióhősökként beállító politikusnak pedig azt tanácsolja, hogy ideje beszerezni egy vekkert, hiszen az időben ébredés létfontosságú kérdés lehet, mert mint tudjuk: a jéghegy előtt nem álmodozni kell, hanem kormányozni.” – szól  a közlemény.

Hasonló hírek

1 hozzászólás

 1. 1956 után, 1957 május 1.-én Kádár több mint 1 millió embernek mondott beszédet! Ennyi embert nem lehet írányítani! Orbán SOHA nem ér a lába nyomába.
  https://www.youtube.com/watch?v=OakH2gSiAuE

  https://www.youtube.com/watch?v=wCLnr8XfbnQ

  Köpönyegforgatóként sem tudott és most sem tud annyi hívet szerezni. Korábban KISZ titkár volt, 1992. február 8. -án a Fidesz negyedik kongresszusa ellenszavazat nélkül elfogadta a pártnak a Liberális Internacionáléhoz való csatlakozását kezdeményező javaslatot, jelenleg szélsőjobboldali nézeteket vall. Szerencsétlen, hiába van a parlamentben 2/3-a, a jobbikkal sem tudta a lakosság 1/3-át szavazásra bírni, voltaképp NINCS TÁMOGATOTTSÁGA, csalás a választás, hisz nincs 2/3-os támogatottsága a lakosság körében. A jobbik és a fidesz együtt is ÉRVÉNYTELEN szavazásra volt elég. Le kellene mondaniuk! Az egész szavazás 1295 főről szólt, 15 milliárdos közpénzkampány mellett.

  800. 000 románnak adott a fidesz úgy magyar állampolgárságot a jobbik támogatásával, hogy azt se vizsgálták meg, hogy ölt e embert az illető, megkapta az állampolgárságot. Többük köszönni se tud magyarul. Adózniuk sem kell, viszont milliárdokat ad a fidesz Románia támogatására. ,,Határon túli útfelújítás, kedvezmények, s emellett a Kolozsvárban született 30 éves Csepreghy Nándor itt államtitkár, mert a fidesznek büdös a Magyarországon született magyar, nekik román államtitkár kell. JOBB LENNE HA Csepreghy VISSZAMENNE HAZÁJÁBA, ROMÁNIÁBA.
  És a Magyarországon született magyarokkal mi lesz? Amíg a ,,határon túliak” nem adóznak, de az egészségügyi rendszert, oktatást, nyugdíjat tőlünk lopják el, addig a Magyarországon született magyaroktól többük elvette a munkát. Köztudott, hogy az idevándorolt román (értheted erdélyi ,,magyarnak” is, ami voltaképp román, hisz román állampolgár) nőknek a család sem szent, ha pénzes férfit látnak szétverik a családokat, pénzért sokmindenre képesek. Sok Magyarországon született magyar 40 év munkaviszonnyal kevesebb nyugdíjat kap, mint egy ,,határon túli” ukrán, aki semmit nem adózott, katonai szolgálatot se itt tenne, ha rákényszerülne az ország.
  Toloncolják vissza a 800.000 románt, akkor elhiszem, hogy nem hoznak be migránsokat. Persze leplezni kell, hogy a Magyarországon született magyarok megélni sem tudnak, nemhogy szaporodni, ráadásul kivándorolnak. A kormánynak és a jobbiknak érdemesebb nyomorban tartani minket és behozni románokat. EZ A KORMÁNY ÉS A JOBBIK NÉPESSÉGPOLITIKÁJA! SZÁNALMAS!

  Ha Magyarországra nem jöhet gazdasági menekült, akkor a közpénzen élő Andy Vajna miért van itt?

  ukránokat pénzel a hazaáruló kormány:
  http://hvg.hu/gazdasag/20160224_ukranok_magyar_nyugdij

  ukrán vendégmunkásokat hoz be a hazaáruló kormány, mert nekik büdös a Magyarországon született magyar munkaerő, hát vegyék már el a munkájukat ugye?

  http://index.hu/gazdasag/allas/2016/10/18/samsung_vendegmunkas_bevandorlas/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...