9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

Igazságtalan vereség a Kisvárda ellen

A 2016-os évben még három bajnoki mérkőzés volt hátra a Kisvárda elleni, utolsó 2016-os hazai találkozó előtt. Az ellenfelek nagyon jó csapatok, akik ellen nem várható könnyű pontszerzés, de nekünk minden pontra szükségünk van, akárki az ellenfél.

Ennek tudatában vágtunk neki a Kisvárda elleni mérkőzésnek, ahol az első helyzet a miénk volt Horváth Bence révén, majd a mezőnyben folyt a játék sokáig. A 14 percben azonban sajnos elaludt a jobb oldalunk, ami révén egy jó beadást fejeltek a kapuba kis szerencsével a vendégek. A labda a kapufáról a gólvonal környékére pattant, ahonnan éppen hogy a vonal mögé, talán a nagy szélnek is köszönhetően.

A gól után még egy nagy lehetősége volt a vendég csapatnak, amit kihagytak, majd mi vettük át a mérkőzés irányítását. Birtokoltuk a labdát, próbáltunk helyzeteket kialakítani, ami néhány alkalommal sikerült is. A 18. percben Szabó ellen szabálytalankodtak a büntetőterületen belül, de nem kaptunk büntetőt, majd a 36. percben Pozsárnak kapott óriási labdát Horváth Bencétől, amivel egyedül vihette a kapusra, de sajnos rosszul döntött és a nagy lehetőségből végül se gól, se helyzet nem lett. Nagyobb helyzet már nem volt, így 1:0-s Kisvárda vezetéssel vonultak a csapatuk az öltözőkbe.

img_4606

A második félidőben aztán felborult a pálya, nálunk volt többet a labda, a Kisvárda ellentámadásból is alig tudott helyzetet kialakítani, egy nagy lehetőség kivételével. Nekünk több veszélyes lövésünk is volt, illetve egy alkalommal nagy kavarodás volt a vendégek büntetőterületén belül, de sajnos abból sem született gól.

Ellentétben a 73. perccel, amikor a semmiből a Kisvárda megszerezte második gólját a mérkőzésen.

Játékosaink ezután sem álltak meg, továbbra is hajtották ellenfelüket, jöttek a helyzetek, majd a csereként beállt Babolek nagyszerű szabadrúgását csúsztatta Szabó a kapuba. Az utolsó percekben is volt még több nagy lehetőségünk, de sajnos nem tudtuk gólra váltani őket, így vereséget szenvedtük idei utolsó hazai mérkőzésünkön.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...