9 C
Cegléd
2024. április 24. szerda
spot_img

BEST FACE FEST – CHRISTMAS STAR NIGHT

Jubileumi számhoz közeledik a Best Face Fest sorozat, hiszen december 17-én már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Az elektronikai zenét kedvelők igazi fellegvárává nőtte ki magát a rendezvénysorozat, ahol Magyarország legnagyobb lemezlovas sztárjai mellett már több alkalommal előadók és külföldi fellépők is megörvendeztették a közönséget.

Elrendezés 1A december 17-i rendezvény igazi sztárparádénak ígérkezik. Érkezik Horváth Tamás és Raul, akik slágereikkel már évek óta meghódítják a fiatal és felnőtt korosztály szívét. Egy évvel ezelőtt ugyancsak a Best Face színpadán hatalmas sikerrel léptek fel. Őket követik a dj-szakma jelenleg legismertebb előadói. Navidal, aki egy éve harmadik helyen végzett Magyarország legnézettebb zenei csatornája dj-versenyének döntőjében. A Stereo Players, akik először lépnek Cegléden színpadra. A fiúk zenéi és feldolgozásai a legismertebbek a dj-k és a fiatalok körében. Az új zenék mellett olyan örök slágereket öltöztetnek új köntösbe, amelyek az elmúlt évtizedben ostromolták a slágerlistákat. Ugyanez elmondható Jackwell–ről, Szecsei apánkról is, akik mindezek mellett folyamatosan meghódítják a budapesti éjszakai élet közönségét, és egyre több alkalommal az ország legismertebb klubjaiban teszik fergetegessé az éjszakákat. Ne feledkezzünk meg az est házigazdáiról Chris Dylan–ről és Sentinel-ről sem, akik az elmúlt közel két évben több alkalommal döngették a ceglédi közönségnek a világ legnagyobb slágereit a Best Face lemezjátszóin. Az előkarácsonyi party december 17-én, igazi sztárparádéval és egy fantasztikus bulival várja a szórakozni vágyókat.

Az év utolsó bulija alkalmából szeretnénk megköszönni Gál József Sportcsarnok vezetőségének és dolgozóinak, hogy tiszta szívvel segítették munkánkat. Köszönjük Boros Team-nek a fantasztikus hangzást és látványvilágot. Ezen belül Németh Zoltánnak munkáját, hogy együtt élvezhettük, amikor a zene és a fények összhangban életre kelnek. És legvégül, de nem utolsó sorban a Best Face Fest többi házigazdájának: Matkovics-nak, Little Pearl–nek, Larának és Secret-nek, illetve a csapat összes többi tagjának lelkes és kitartó munkáját, aminek az eredményét ezúttal is együtt elvezhetjük.

December 17-én mindenkit szeretettel vár a Best Face Fest Team csapata. Jegyek december 5-től elővételben megvásárolhatók ceglédi Gál József Sportcsarnokban és az esemény facebook oldalán (www.facebook.com/best.face.fest) meghirdetett viszonteladóknál 1500 Ft-ért, illetve a helyszínen 1800 Ft–os egységáron. Egy kihagyhatatlan éjszaka, egy kihagyhatatlan party! Te kihagynád?

A Ceglédi Panoráma aktuális lapszáma a címlapképre kattintva lapozható!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...