18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Járási közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak

Járási közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak a Ceglédi Rendőrkapitányságon tegnap. A fórum célja, hogy a járás aktuális közbiztonsági helyzetéről a rendőrség közvetlenül kapjon visszajelzést a lakosságot képviselő szervezetek vezetőitől.

img_2770Az egyeztető fórumra a járásban működő önkormányzatok, a járási hivatal, egyházak, iskolák és a kisebbségi önkormányzat vezetőit hívták meg. A kapitányságvezető, Török Csaba beszámolt a Ceglédi Járás 2016-os esztendő első 10 hónapjának közbiztonsági és közlekedésbiztonsági mutatóiról összevetve az előző évek adataival. Az értékelés alapján a közbiztonsági helyzet 2012 óta folyamatosan javul. A fórumon a ceglédi középiskolákban folytatott prevenciós munkájáról Bánhegyi László r. őrnagy és iskolai bűnmegelőzési tanácsadó beszélt. A térség bűnügyi helyzetének alakulásáról pedig a Ceglédi Járási Ügyészség vezetője, Dr. Göblyös Péter számolt be. (ctv.hu – Fotó: Szokolai Attila)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...