13.3 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

Meg van az első idegenbeli pont

Minden mérkőzés előtt elmondható számunkra, hogy nagyon fontos lenne a pontszerzés. Ez nem volt másképp a soproni túra előtt sem, de nem ígérkezett könnyű mérkőzés.
Sajnos ezen nem segített a 6. percben bekapott gól, ami után ugyan mérkőzésben maradtunk, de a támadásainkat helyenként jól viszonozták a hazaiak és veszélyes lehetőségeket tudtak kialakítani, de bravúrra nem volt szüksége Horváthnak. A mieink részéről Babolek volt, aki többször veszélyt okozott, hol egy lövéssel, hol egy veszélyes szabadrúgással.
A második félidőben egyre többet tudtuk birtokolni a labdát, percekre fölé tudtunk nőni ellenfelünknek, amit a hazai közönség szórványos füttyel és bekiabálással viszonzott. A második játékrészben Horváthnak mindössze egyszer kellett nagyot védeni, de akkor szerencsére meg is tette, nekünk pedig nem volt annyi és akkora lehetőségünk mint az első félidőben, de egy a védők mögé beívelt labdát végül Szkunc nagyszerűen vágott a kapuba, amivel egyenlíteni tudtunk.
Az utolsó percekben a Sopron megpróbált kiegyenlíteni, de nem tudott veszélyeztetni, így egy ponttal a zsebében indulhatott haza a csapat a hűség városából.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...