10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Vereség az utolsó 2016-os mérkőzésen

Ahhoz a Békéscsabához látogatott csapatunk, aki ellen nagyszerűen indult a bajnokság Albertirsán. Azóta mindkét csapattal sok minden történt, míg mi sajnos a tabella végére kerültünk, addig ellenfelünk az első harmadába.

Ettől függetlenül számunkra fontos volt, hogy ismét megmutassuk mire vagyunk képesek a Békéscsaba ellen, hiszen fontos lett volna pontszerzéssel zárni az aktuális naptári évet, hogy a téli szünetre nyugodtabban mehessen pihenni a csapat.

Nagyon jól kezdődött a mérkőzés a számunkra, Szabó Viktor megszerezte a vezetést, majd egy Tóth Milán elleni szabálytalanság után Albert Ádám értékesítette a büntetőt, így 2:0-ra vezettünk. Az első játékrész további részében még több lehetőséget alakítottunk ki, amiből aztán sajnos nem sikerült újabb gólt szerezni. A hazaiaknak azonban egy lehetősége sem akadt, egészen a félidő végéig, amikor Horváth védett nagyot egy középre fejelt labdánál.

img_5363

A második félidőben várható volt, hogy ránk fog rontani a Békéscsaba, ez meg is történt és sajnos nagyon gyorsan szépíteni is tudtak, miután egy mentési kísérletnél saját játékosunk fejéről került a kapuba a labda. Ez után természetesen tovább rohamozott a Békéscsaba, Horváth nagy védései tartották meccsben a csapatot. Sajnos a kitámadó Békéscsabát nem tudtuk eredményesen megkontrázni, így végül meg is fordították a mérkőzést. Három kettes hazai vezetésnél ismét meccsbe kerültünk és nekünk is megvoltak a lehetőségeink, de egy ellentámadás után a Békéscsaba eldöntötte a mérkőzést, amit végül 4:2-re vesztettünk el.

Következik a téli szünet, ami után nagy munkába kell fognia a csapatnak, hogy bent maradjunk az NB II-es bajnokságban.

cegledfoci.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...