20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Ajándékcsomag a képviselőktől

images_2015_hegedusagotaÉvek óta hagyomány, hogy karácsony közeledtén az önkormányzat tíz egyéni körzetes önkormányzati képviselője ajándékcsomagot visz a körzetében élő rászorultaknak. Idén is 25-25 otthonba látogatnak el a képviselők, elsősorban tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagunkkal.
horvath-010– Munkám során személyesen megismertem azokat a személyeket, családokat, akik rászorultak egy kis karácsony előtti segítségre. – mondta el Hegedűs Ágota a szervezést is magára vállaló alpolgármester, aki a belvárosi kerületben képviselő. – Nyilván az én területemen azért kevesebb a rászoruló, mint a város peremén, de itt is vannak nehezebben élő idősek, egyedül élők és főként nagycsaládosok. Az ünnep előtt mindenképpen eljuttatjuk az önkormányzat karácsonyi ajándékát az érintetteknek. A képviselők személyesen adták át, vagy fogják átadni a csomagot. Horváth Gábor Jobbik-os képviselő is bejárta körzetét, az ugyeri tanyavilágot, ahol a rászoruló családok nagyon örültek a lisztből, cukorból, olajból, tésztából, kolbászból, teából, kakaóból és a karácsonyfára szaloncukorból álló csomagnak. Károly Ferenc újvárosi önkormányzati képviselő „25-ös listájára” pedig körzetének civil szervezetei is ajánlottak családokat, így a vak- és gyengénlátó, valamint hadirokkant is kap az adományból.

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...