18.8 C
Cegléd
2024. április 12. péntek
spot_img

Béremelés januártól

Jelentős minimálbéremelést és szakmunkás minimálbéremelést hoz a 2017-es esztendő, amit a  kormány által tető alá hozott bérmegállapodás biztosít – hangsúlyozta Földi László országgyűlési képviselő december 12-én a Parlamentben. A minimálbér jövőre 15%-kal emelkedik, összege 127.500 Ft-ra nő. A szakmunkás minimálbér is jelentősen 25%-kal nő, 161 ezer forint lesz.

A munka becsülete olyan össztársadalmi értékminimum, aminek sosem lett volna szabad megkérdőjeleződni. Sajnos, ezt nem minden kormányzó párt gondolta így – tette hozzá Földi László – hiszen mindannyian tisztán emlékszünk még arra, amikor a szocialista kormányok inkább segélyt osztogattak. A Fidesz kormány azonban elment a falig – ezúttal is – annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb minimálbéremelést harcolja ki a becsületesen dolgozó embereknek, és a béremelésekért cserébe jelentős adócsökkentésekkel segíti a munkaadókat is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...