10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

Felújítják a buszmegállókat

Elkezdődtek a város külterületét érintő fejlesztések. Több buszmegállót is felújítanak a Budai úton, hogy az érkező autóbuszokat a megfelelő környezetben tudják várni a helyiek. A külterületen levő buszmegállókban már hosszú évek óta áldatlan állapotok uralkodnak – fogalmazott Takáts László, polgármester. Így most ezek rendbetételével szeretnék a lakosok életkörülményeit komfortosabbá tenni. Kulturált peronokat és esővédő bódékat szeretnének majd kihelyezni, hogy az utasok megfelelő körülmények között tudjanak várakozni.

A városban sokrétű munkálatok zajlanak jelenleg. A városvezetés szeretné, ha ezek a fejlesztések nem csak a központra vonatkoznának, hanem a külterületi részekre is kiterjednének – mondta a polgármester.

A jövőben minél több forrást próbálnak majd az újításokra biztosítani, valamint a VÁRVAG Kft. égisze alatt rendben tartják a meglévő buszmegállókat is – hangsúlyozta a polgármester. A városban egyébként már több helyen elkészült a buszmegállók betonozása. Többek között a Külső-Kátai út és az Ipartelepi út kereszteződésénél és a Jászberényi úton a Bem József Szakiskolánál.

Forrás: ctv.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...