20.9 C
Cegléd
2024. április 15. hétfő
spot_img

Idős férfi ágyából került elő a Cegléden eltűnt 7 éves kislány

Egy 66 éves férfi ágyában találták meg a rendőrök a Cegléden eltűnt 7 éves kislányt csütörtök este. – írja a Blikk. Mivel a férfi először nem akarta beengedni a járőröket, ők rátörték az ajtót, ezután találták meg a gyermeket.

A Velvet információja szerint a rendőrök több olyan nyomot is találtak, ami alapján arra következtettek, hogy a nyugdíjas férfi molesztálhatta a gyereket.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a hírportállal azt közölte, hogy a férfit őrizetbe vették és büntetőeljárást indítottak ellene. Hogy milyen ügyben, azt nem árulták el.

Idős férfi ágyából került elő a Cegléden eltűnt 7éves kislány
Az idős férfi több gyermeket is megpróbált már becsalogatni a házába. A kép illusztráció.

Mint ismeretes, a kislány eltűnését nevelőszülei jelentették be a rendőrségen még csütörtökön délután, miután a gyermek nem ért oda 5 éves húgáért az óvodába. A kislánynak azért kellett aznap hat testvérére vigyáznia, mert az anyát műtötték, az apa pedig dolgozott.

A Külső-Budai úti óvodához a kislány csak kietlen ösvényeken és egy vasúti átjárón keresztül tudott eljutni úgy, hogy a férfi házát is érintenie kellett. Ramóna azonban sosem ért oda az óvodába, amelynek dolgozóit később az anyuka hívta fel, hogy miért nem értek még haza a gyerekek. Akkor tudták meg, hogy kislányuk eltűnt.

A keresésbe a rendőrökön kívül több civil is bekapcsolódott, végül egy fiatalember vezette el a járőröket a nyugdíjas házához. Úgy tudjuk, azért jutott eszébe, hogy ott lehet a kislány, mert emlékezett, hogy gyerekkorában őt is többször megpróbálta becsalogatni magához az idős férfi.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Még, hogy nem kell szigorítani a gyermekvédelmi törvényt! Az állat bántalmazást sokkal szigorúbban büntetik! A szakemberek és a jelzőrendszer tagjai elmehetnének számukra érdemes és megfelelő helyre…

  2. A ceglédi jeljőrendszer kalap bélsárt ér! A családsegitőbe cimbi haver koma jobarát dolgozik! Gyakorlatilag nem segitenek, csak felirják az adatokat! “sajnos nem tudunk segíteni, nem tudjuk mit lehetne tenni” ezért csapta főldhöz a gyermekét multkor az anya! Ugyanott cegléden! A gyámhatóság vezetője miota ott van tönkretette a rendszert! Senki nem tesz semmit! Ez cegléd! Ez nem ilyen volt! Ezzé tették! Korrupcio?

  3. Kémiai kasztrálást azonnal a szemét féregnek és ez a minimum !!!
    Pintér féle jelentem rend van !!!
    Miféle orszag lett ez mivé tették a mindenoori kormányok ????. Felfoghatatlan ,hogy nincs visszatartó erő !!! Abberált országgá tette Pintér és orbán a két barom és a régi férgek !!!
    Csak a Jobbik tudja ezt Országgá építeni !!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...