12.1 C
Cegléd
2024. május 19. vasárnap
spot_img

Itthon, Cegléden zárja az évet a Fatal Error

Végigkoncertezték az évet, jártak az ország szinte minden szegletében, turnéztak a Tankcsapdával, játszottak a legtöbb nagyfesztiválon, és most, december 27-én hazatérnek Ceglédre, hogy a Jazz Cafeban méltó módon lezárják, és megünnepeljék a 2016-os évet.

A Fatal Error egy ceglédi rock and roll zenekar, melynek vannak budapesti, debreceni és szombathelyi vonatkozásai is. Többször megfordultak már Cegléden, leginkább a tavaszi Utcazene fesztivál rendszeres fellépőjeként.

A Fatal Error zenekarnak a 2016-os év több szempontból is az eddigi legmozgalmasabb éve volt. Már tavasszal megtelt a koncertnaptáruk, többek közt az Ignite előzenekaraként is felléptek, azonban ahogy jött a nyár, majdnem minden fesztivál fellépői között megtalálható volt a Fatal Error név (VOLT, EFOTT, SZIN, FEZEN, Campus, Ceglédi Utcazene..)

Ősszel bejelentettek egy húszállomásos országos turnét, melynek felén a Tankcsapda vendégeként léptek fel. Ennek a turnénak lesz a zárása a ceglédi Jazz Caféban december 27-én. Rimóczi Zsolt, a Fatal Error énekese mondott pár szót a buliról ajánlásként:

„Elég kemény volt az ősszel hétről hétre mindig más városba elutazni, és az ottani embereknek zenélni egész hétvégéken keresztül. Jó lesz végre, hogy itthon, Cegléden is nyomhatunk egy kis muzsikát. Igaz, hogy ténylegesen nem ez az utolsó koncertünk az évben, mivel 28-án még a Dürer Kertben játszunk a Supernem előtt, de ott előzenekar vagyunk. Meg páran ceglédiek is vagyunk, ezért talán számunkra nagyobb súlya is van ennek a koncertnek. Itt tudunk igazán ellazulni, összegezni az évünket, miközben az itthoni közönség előtt szeretnénk a leginkább bizonyítani. Várunk minden cimborát és zenekedvelőt 27-én a Jazz Cafeba!”

fatalerror_plakatELŐVÉTELES JEGYEK KAPHATÓAK A GALÉRIA SÖRÖZŐBEN (2700 Cegléd, Nagykátai u.8.)

Elővételes jegy: 800.-
Helyszíni jegy: 1000.-

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/341491982878055

Jazz Café: 2700 Cegléd, Páva u. 3.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...