25.3 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Csúszós utak

Járhatatlanok az utak, járdák Cegléden is az ónos eső, havas eső, majd havazás miatt. A csúszós utakon az autósoknak csak lépésben ajánlott közlekedni, de a gyalogosoknak is kihívás elindulni hazulról.
A közútkezelő már reggel Kecskemét mellett Ceglédet is kiemelte, mint olyan települést, ahol ha lehet maradjanak otthon a lakosok.
– A környéken, ahol lakom nem takarítják a mellékutakat. A Rét, Vasvár, Cserje, Mocsár, Honvéd utcákon soha nincs eltakarítva  hó sem, most is a Tömörkény utca sarkáig van sózva, ahol a bolt van, ott el van takarítva a hó is. Kérdezem, azon túl nem élnek lakosok? Mi is fizetjük a kommunális adót, mégsincs a hó eltakarítva, vagy lesózva. Mi idősek inkább éhen halunk, minthogy elinduljunk ebben az időben, még ha zoknit is húzunk a cipőre… – mesélte telefonon egy 73 éves néni, aki már végigtelefonálta a várost, de nem talált segítséget. – Felhívtam az önkormányzatot, azt mondták nem az ő dolguk, elküldtek a Várvaghoz. Ott is azt mondták nem az ő hatáskörük. Kérdezem, akkor hova forduljak? Ha eltöröm a kezem-lábam, az kevesebbe fog kerülni az államnak, mintha járhatóak lennének az utak?
Lapunk facebook-ján egyébként egy lakos azt írta: „A Rákóczi út járhatatlan gyalog a vasútállomás felé! Lehet, hogy nem ártana sózni és a gyalogosokra is gondolni, remélem megoldható! Az úttest viszont kiválóan alkalmas volt a gyalogos közlekedésre!”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...