16 C
Cegléd
2024. április 30. kedd
spot_img

Dráma – Megszületett a börtönben a ceglédi gyerekgyilkossággal gyanúsított anya gyermeke

Kedden délelőtt a rabkórházban  megszületett a gyerekgyilkossággal gyanúsított ceglédi B. Mónika(31) kisfia, Tamás – tudta meg a Blikk.

Információink szerint könnyű szülés után teljesen egészségesen született meg a kisfiú,aki az asszony harmadik gyermeke. A gyilkossággal gyanúsított nő, jelenleg még a csecsemővel lehet, amint azonban elkészülnek a hivatalos papírok, el kell búcsúznia a kicsitől.

Úgy tudjuk: Tamást a gyerek édesapja  fogja neveli, ceglédi otthonukban.

A BVOP a konkrét esettel kapcsolatban nem adhatott felvilágosítást, általánosságban azonban elmondták, mi szokott történni a kiskorú sérelmére elkövetett bűncselekménnyel gyanúsított fogvatartottak gyermekével a szülés után:

Ilyenkor a fogvatartott a gyermekét 3 óránként, vagy a gyermek igénye szerint szoptathatja szigorú felügyelet mellett. Az újszülött körül szükséges teendőket a szakápolók végzik, úgy, hogy az anya ott lehet és nézheti.

– Ilyen esetben a gyermek születését követően a csecsemőt vagy a családnak adják ki, ha vállalják, vagy gyámhivatal által nevelő szülőkhöz kerül, illetve harmadik lehetőségként csecsemőotthonba kerül – közölte Orosz Zoltán, a BVOP szóvivője.

Mint korábban megírtuk: B. Mónika  a tragédia időpontjában egyedül volt ceglédi otthonukban két gyermekével. Az egy éves Danika, állítólag nem akart elaludni, mire a gyanúsítás szerint az édesanya annyira ideges lett, hogy többször megrázta a kicsit, fejét pedig a padlóba verte. Később megpróbálta újraéleszteni a gyereket, akkor azonban már késő volt. Danika meghalt.

Férje a történtek után is kitart párja mellett, állítása szerint ő a legjobb anya a világon, és ő mindenképpen várni fogja a szabadulása után.

A nő jelenleg előzetes letartóztatásban van.

blikk.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...