20.9 C
Cegléd
2024. június 26. szerda
spot_img

Fehér István az MSZP jelöltje

December 5-én az MSZP ceglédi irodájában sajtótájékoztató keretében jelentették be hivatalosan, hogy a Pest megyei 12. választókörzetben a párt jelöltje Fehér István ceglédi pártelnök lesz. A korábbi hírek szerint a szocialisták és a Demokratikus Koalíció megegyezése szerint a DK állít jelöltet a körzetünkben, de úgy tűnik jelenleg mégsem volt valós a kiszivárgott lista.

Dr. Tóth Bertalan az MSZP országgyűlési képviselő csoportjának frakcióvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem változott az MSZP stratégiája. – Továbbra is a “Tegyünk igazságot” program megvalósítása a cél, mert a jelenlegi rendszer igazságtalan: a gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények pedig még szegényebbek. Igazságtalan az adórendszer, igazságtalanok az intézkedések a társadalom döntő többségével szemben. A nyugdíjasok szavazatait 10000.-Ft-os ajándék Erzsébet utalvánnyal akarják megvásárolni a minimum nyugdíj megemelése helyett. Igazságtalanság van az oktatásban, az egészségügyben. Akinek pénze van, magániskolát választ, vagy a közkórház helyett a magánkórházat választja. Akinek nincs pénze, annak marad a hosszú várólista, a kórházi fertőzések veszélye. Az uniós pénzek jelentős részét nem a fejlesztésre használja a kormány, hanem fideszes családtagokat és haverokat gazdagítja tovább. – fogalmazott a frakcióvezető és hozzátette: pártja célja az igazságtalanság felszámolása, a kormányváltás, ehhez pedig az „egyetlen út az együttműködés és az egyéni körzetekben az egyetlen jó jelölt megtalálása”.

– Így van ez a Pest megyei 12. választókerületben is, ahol az MSZP jelöltje Fehér István, aki elkötelezett, elszánt, tisztességgel képviseli a politikánkat. Ceglédi születésű. Ismeri a várost és a választó kerület településeit is. AZ MSZP alapító tagja. Fiatal kora óta aktív résztvevője a közéletnek. A helyi közösség jelöltje, aki képes az együttműködés megteremtésére, és méltó ellenfele lesz a FIDESZ jelöltjének. – méltatta a jelöltet a politikus.

Fehér István megköszönte az országos elnökség és a helyi szervezet bizalmát. Elmondta: továbbra is minden kompromisszumra hajlandó az együttműködés jegyében és nemcsak a szocialisták, de a DK és az Együtt szimpatizánsok támogatására is számít.

Ezután a pártelnök aktuális témaként bejelentette, hogy „szegény körülmények között élő, becsületes családoknak gyűjtést szerveznek, amelyet szerény ünnepség keretében adnak majd át.” Az adományokat – főként gyermekruhát és tartós élelmiszert – az irodában lehet leadni december 8-9-én és 11-12-én.

(Fotó: Kisfaludi István)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...