22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

A Polgármesteri Hivatal nyugdíjba vonult dolgozóit köszöntötték

A Polgármesteri Hivatal nyugdíjba vonult dolgozóit köszöntötték ma a Városháza Dísztermében. A visszaemlékezés mellett a Patkós Irma Művészeti Iskola diákjai készültek műsorral, továbbá a főjegyző és az alpolgármester ajándékcsomagokat adott át a megjelenteknek.

Van, aki már sok éve, de akad olyan is, aki még csak pár éve vonult nyugdíjba, mégis mindig örömteli a régi munkatársakkal való találkozás. Ezért is gondolták, hogy megvendégelik a Polgármesteri Hivatal nyugdíjas dolgozóit, akik örömmel elfogadták a meghívást.

Tűri László: – Nagyon jól esett, gondolom a többiek nevében is mondhatom. Én 17 évet töltöttem itt, de valaki az egész életét ebben a házban dolgozta le. Korábban is volt szokás az, hogy így karácsony táján a nyugdíjasokat meghívták az akkori vezetés és a nyugdíjas úgy gondolom – bár én még csak 5 éve gyakorlom ezt az állapotot – nagyon örül ennek a meghívásnak.

Tűri László arról is beszélt, hogy amíg a hivatalban dolgozott sok minden történt, ami azóta is szép emlékként kíséri életét. A vendégeket Dr. Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző is köszöntötte és örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan összegyűltek.

Dr. Diósgyőri Gitta, címzetes főjegyző: – Bizony sok idő eltelt azóta, mióta elmentetek nyugdíjba, de ahogy körül nézek köztetek, elmondhatom, hogy nem sokat változtatok. Látom, hogy a mozgásotok, mosolyotok ugyanolyan fiatalos és remélem, hogy a szívetek is. Nem az a fontos, hogy az ember hány éves, hanem az, hogy a szíve milyen fiatal.

A Városházán megjelent nyugdíjasoknak nagyban köszönhető az, hogy a hivatal évek és évtizedek óta a városvezetés és remények szerint a lakosság megelégedésére a legjobb munkát végzi – így fogalmazott Hegedűs Ágota, alpolgármester.

Hegedűs Ágota, alpolgármester: – Amióta elmentetek a feladat nem lett kevesebb, talán nem is minden irodát úgy hívnak, mint annak idején, amikor itt dolgoztatok a ti időtökben, de azért ez a sok ember, aki itt van egy közösséget alkot és ennek a közösségnek ti is a tagjai voltatok, vagytok és azok is maradtok. mindig.

A vendégeknek a Patkós Irma Művészeti Iskola növendékei készültek meglepetés műsorral. Természetesen az ajándékozás sem maradhatott el. A kis csomagokat az alpolgármester és a főjegyző adta át a résztvevőknek.

ctv.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...