4 C
Cegléd
2023. november 28. kedd
spot_img

A Polgármesteri Hivatal nyugdíjba vonult dolgozóit köszöntötték

A Polgármesteri Hivatal nyugdíjba vonult dolgozóit köszöntötték ma a Városháza Dísztermében. A visszaemlékezés mellett a Patkós Irma Művészeti Iskola diákjai készültek műsorral, továbbá a főjegyző és az alpolgármester ajándékcsomagokat adott át a megjelenteknek.

Van, aki már sok éve, de akad olyan is, aki még csak pár éve vonult nyugdíjba, mégis mindig örömteli a régi munkatársakkal való találkozás. Ezért is gondolták, hogy megvendégelik a Polgármesteri Hivatal nyugdíjas dolgozóit, akik örömmel elfogadták a meghívást.

Tűri László: – Nagyon jól esett, gondolom a többiek nevében is mondhatom. Én 17 évet töltöttem itt, de valaki az egész életét ebben a házban dolgozta le. Korábban is volt szokás az, hogy így karácsony táján a nyugdíjasokat meghívták az akkori vezetés és a nyugdíjas úgy gondolom – bár én még csak 5 éve gyakorlom ezt az állapotot – nagyon örül ennek a meghívásnak.

Tűri László arról is beszélt, hogy amíg a hivatalban dolgozott sok minden történt, ami azóta is szép emlékként kíséri életét. A vendégeket Dr. Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző is köszöntötte és örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan összegyűltek.

Dr. Diósgyőri Gitta, címzetes főjegyző: – Bizony sok idő eltelt azóta, mióta elmentetek nyugdíjba, de ahogy körül nézek köztetek, elmondhatom, hogy nem sokat változtatok. Látom, hogy a mozgásotok, mosolyotok ugyanolyan fiatalos és remélem, hogy a szívetek is. Nem az a fontos, hogy az ember hány éves, hanem az, hogy a szíve milyen fiatal.

A Városházán megjelent nyugdíjasoknak nagyban köszönhető az, hogy a hivatal évek és évtizedek óta a városvezetés és remények szerint a lakosság megelégedésére a legjobb munkát végzi – így fogalmazott Hegedűs Ágota, alpolgármester.

Hegedűs Ágota, alpolgármester: – Amióta elmentetek a feladat nem lett kevesebb, talán nem is minden irodát úgy hívnak, mint annak idején, amikor itt dolgoztatok a ti időtökben, de azért ez a sok ember, aki itt van egy közösséget alkot és ennek a közösségnek ti is a tagjai voltatok, vagytok és azok is maradtok. mindig.

A vendégeknek a Patkós Irma Művészeti Iskola növendékei készültek meglepetés műsorral. Természetesen az ajándékozás sem maradhatott el. A kis csomagokat az alpolgármester és a főjegyző adta át a résztvevőknek.

ctv.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Rémálom az irodai nyomtatás? Nem kell, hogy az legyen!

    A nyomtatók sajnos gyakran lehetnek az irodában a stressz...

Újra Kult Up-oztunk

Cegléden újra a Patkós Irma művészeti iskola látta vendégül...

Év tanára díjak

Átadták november 24-én az "Év tanára" elismeréseket. Matematika, irodalom...

Nemzetközi siker

A Ceglédi VSE utánpótlás birkózói hétvégén Norvégiában nemzetközi kötöttfogású...

Rendőrségi razzia

A napokban közel 600 sebességtúllépést rögzítettek Pest vármegyében. A...