11.3 C
Cegléd
2024. február 21. szerda
spot_img

Migránsok Cegléden?

Felbolydult csütörtökön délután csendes kisvárosunk élete, ugyanis egy nagyobb létszámú színesbőrű egyénekből álló csapatot láttak több helyen a városban.

Egy hölgy olvasónk így számolt be arról, mit tapasztalt: “Jó estét! Ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is. Félig eltakart arccal. Rémisztő volt! Kérem a migráns-veszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos.” – írta meg nekünk K.L.

VIDEÓ egy szemtanútól: https://www.facebook.com/100006953806239/videos/2004594186449022/

Volt olyan szemtanú, aki be is telefonált a rendőrségre, amikor látta a 10-15 arabot. – Egy alkalmazottam mondta, hogy furcsa alakok járkálnak a városban. Szembetűnő volt mindenkinek. Szóltam egy rendőr ismerősömnek, hogy nézzenek utána, nehogy gond legyen.

Egy másik férfi egy benzinkúton futott össze az “ismeretlen eredetű” társasággal: – Valamit vettek. Akár sportolói csapat is lehettek – tette hozzá – de nem volt rajtuk egységes ruha, viszont a nyakukban valami egységes cucc volt, amit a kabátjuktól nem lehetett látni és feketék voltak. – mesélte a férfi.

Végül egyik szemtanúnktól megtudtuk: mindenki megnyugodhat, nem migránsok lepték el Ceglédet, csak idegenvezető kíséretében utazott át városunkon egy arab turistacsoport.

(Ui. Tisztelt olvasók! Mivel többen jelezték, hogy a cikk felett illusztrációként elhelyezett kép félrevezető, ezért azt eltávolítottuk.)

Krizsán Ervin főszerkesztő közleménye a heves vitát kiváltó cikk kapcsán…

Hasonló hírek

56 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Jóságos Isten! Ez mennyire gáz! Nem kell egyből lepetézni néhány külföldi láttán. A kedves rettegő esetleg megkérdezhette volna őket, hogy mi járatban vannak, hogy a rendőrségnek se kelljen már feleslegesen futkároznia.

   • és megrémiszteni az embereket 🙂 Azért valljuk be, hogy az emberek pl a facebookon keresztül is hülyítik egymást. Régen az ember lement a kocsmába, iszogatás közben kibeszélték a politikát mondjuk, utána hazamentek és a családjukkal voltak. Most mindenki a facebookon van fent egész nap (lásd: Hangosbeszélő- ceglédről) és hülyítik egymást a sok kamu hírrel, megy a hangulatkeltés, stb. Napi 20 semmitmondó provokatív szart megosztanak, elenyésző az értelmes dolog, kommentháborúk folynak. A ceglédi emberek nagyon sokan negatívak és ebből az esetből is látszik, hogy buták 🙁 Oké, hogy ment a kormány részéről a gyűlöletkampány, de nem igaz, hogy az embereknek nincs igényük arra, hogy tájékozódjanak, tanuljanak, utána nézzenek dolgoknak. Benyelik, amit hallanak, olvasnak. Ez a szomorú helyzet.

 2. Tulajdonképpen ezt a cikket miért is kellett ezzel a címmel megírni?
  Ha segget akarnak nyalni tudok ajánlani egy párat, ok nélkül feszültséget kelteni azonban undorító és gyalázatos.

 3. Halottak napján elagyabugyálják egymást a falusiak, mert sötét van, és ezért azt hiszik a szomszédra, hogy néger.
  Kiszúrják a szomszéd autójának a kerekét, nehogy három külföldi kisgyerek ott nyaraljon a faluban.
  Most meg teleszalad a nyájlonyharisnya egy átutazó csoporttól.
  És ezeknek a kezében van az ország, meg a jövőnk.

 4. Persze míg a rémületes arabokra ráhívják a rendőröket, a másik kezükkel azért tapsikálnak Erdogánnak meg a keleti nyitásnak.

 5. Kormányunknak két évi kemény munkával sikerült elérnie, hogy rendőrt hívnak egy turistacsoportra. Ezúton gratulálok minden rettegőnek, szerintem ne hagyják abba, legközelebb rögtön lőni, nem kérdezni. Szorgos népünk győzni fog!

  Ilyenkor igazán szégyellem, hogy ennek az országnak vagyok az állampolgára!

 6. A sötétség kora végleg beköszöntött újra Magyarországon. A józan ész helyett a tudatlanság, a gondolkodás helyett a hőzöngés, a nyugalom helyett a hisztéria lett az úr.
  Rettegjél csak, nyomormagyar, legyél csak szolga félelmedben, add oda a pénzed, a szabadságod, az idődet, a jövődet cserébe azért, hogy megvédjenek a “négerektől”.

  Pontosan ezt várják tőled.
  Pontosan ezt is teszed.

  Kedves K.L., nyomorult, kétségbeejtően primitív vegetatív életforma vagy, amely nem is érdemel többet ennél.

 7. Ezek az emberek kívülről voltak sötétebbek a magyarországi átlagnál, a ceglédi bérrettegők viszont idomultak a gazdájuk által elvárt nívóhoz.

 8. Úúúúúristen…. Nem tudom ki írhatta a cikket, de igazán vállalhatná a nevét, hogy tudjuk az egész ország, ki ez a büdös bunkó ceglédi paraszt:D Bazzeg, meglátok egy ceglédit, én is megijedek, mer’ egyből el kezd csökkeni az IQ-m 😀

 9. ez már a másik véglet, minden színesbőrűben nem kell terroristát látni, moiközben a kormány állami öatröndíjat akar adniszír meg kopt fiataloknak, hogy fogbak idejönni, ha lyenekről hallanak? kár ekkora felhajtás, meg újsághír lesz belőle, ha valahol három külföldi megy egymás mellett. newvetségessé resszzük magunbkat, erről a régi vicc jön elő a 80 – as évekből- pánik amoszvai pártközpontban, mert a Vörös téren esznek, kérdi Brezsnyev, ez miért baj. hát mert pálcikával esznek, most a ceglédieken nevet a fél ország, mi lesz ha két cigányembert látnak együtt, akkor is jöjjön ki a tek? feleslefes pánik!

 10. És igen, 2018-ra sikerült visszautazni az időben 50-60 évet. Idegengyűlölet, spiclihálózat, gratulálok. Lesz mit szégyellni az unokák előtt, csak majd vállaljátok is fel, hogy ilyen ostoba idióták voltatok.

 11. De gáz, hogy ezt magyar nyelven kell írnom, és olyan jó lenne, ha más lenne az anyanyelvem. Nem lehet élni ebben az országban úgy, hogy ne támogasd ezt a fasiszta rendszert, ha mást nem ÁFÁ-t fizetek. Sajnos.
  Pedig nem szeretném fizetni a cikkben megszólalók, a cikk írójának egészségügyi ellátását, mert “tudod milyen a jó náci? – halott.” Szóval tombolj homeboy, vagy porig kell égetni a fővárost vagy lelépni innen. Örökre.

 12. Bazze a hosszú “ő” milyen furcsá veszi be ez a felület. Láttam már ilyet, a Szentpétervárról szerkesztett magyar nyelvű lapok esetében, mint a napi migráns, orinetalista meg a több. Ha nem orosz trollok szerkesztik ezt a lapot, akkor javítsatok már a szoftveren, mert ez így több, mint gyanús. Éjjel kettő van, az előbb láttam a kommentemet, aztán eltűnt… ha jól emlékszem Moszkvában 5 óra lehet, ilyenkor is aktívak vagyok arrafelé hazaáruló rohadékok?

  Amúgy meg a cikk íróját és ha voltak egyáltalán olvasók, akik beküldtek véleményeket, én kiküldeni a a Londoni metróba, ott négerezzetek. Nyakukba egy táblát, akár magyarul: “néger”, oszt nézzük meg mit történik.

 13. Ennek számomra az az üzenete a külföldiek felé, hogy ne jöjjönek Magyarországra. Még átutazóba sem.
  Az Infineonnál is dolgoznak arabok. Akkor most tőlük is félni kell??? Szerintem nem.

 14. Érdekes…Valahogy sehol nem látom, hogy ki írta ezt a fenomenális cikket. Az emberek manipulálásáról szól az egész. Keltsük a pánikot – gyűlöletet, és demoralizáljunk jelige. Ez csak bizonyos csoportok érdekeit szolgálja. Nem hiszem el, hogy a ceglédiek ennyire földhözragadtak buták lennének, ….ezt csak valaki , vagy valakik szeretnék elhitetni róluk…
  Kamu az egész cikk !

 15. Az mind semmi de abba gondoljatok bele, hogy a hindu öngyilkos terroristák reinkarnálódhatnak ! Na az az igazi veszély.
  Nem hiszem el hogy ide jutottunk. Tényleg még mindig nincs túltolva ez a bicikli ?

 16. 337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

  K.L.-t és a Ceglédi Panorámát értelmezve Cegléd jelenleg közveszély, mert basszus, itt vannak a migráncsokok.

  Mi lenne, a ha a feljelentős K.L.-t feljelentenénk? Ráadásul hatályos törvény alapján? Gratuláljunk K.L.-nek felmenői örökségéért, ezt sikerült átmenteni az átkosból?

 17. Szeged, Perbál, Pécs, Kömlő, Cegléd, .. hosszú a sor. A félelem és a gyűlölet országává sikerült varázsolnia Orbán Viktornak ezt az országot. Ehhez persze kell az alulinformált, szuverén gondolkodásra alkalmatlan birkamagyar is, akiről Kertész Ákos úgy fogalmazott: genetikailag alattvaló… igaza volt sajnos, ezért utálták ki az országból. Sokan nem szeretik azt a fránya tükröt. Ilyen országban akarsz élni? http://hvg.hu/kultura/201749__spiro_gyorgy__diktaturarol_elmeszesedesrol_feudalizmusrol__tovabb_el_a_jobbagymentalitas

 18. Nem kellene moderálni a kommentek?
  Egymásnak estek inkább ez a szégyen magyar a magyarnak csak azért mert egy pár nő megijedt és a cikk szerint egy másik szemtanú szólt egy rendőr ismerősének MÁSIK ez külön három személy. Jó lenne megtanulni értelmezni a szöveget. Sajnálom hogy ide süllyedt a magyar nép, egymás szemét kikaparnánk az összetartás meg sehol ezért nem fogunk sehova se jutni sajnos a fikázás az megy,meg ezek a minősíthetetlen kommentek,rágalmazás hada.. gratulálok Magyarország. Miért kell ez az állandó gyűlölködés? Aki ilyen rosszakaró hozzászólásokat írt az van nagyon alacsony szellemi szinten. Inkább azzal kellene foglalkozni hogy a jelenlegi kormány szétlopja az országunkat,boldog karácsonyozik a parlamentben, elvicceli, abban a hitben él a miniszterelnök hogy Magyarország a saját tulajdona pedig nagyon téved mert Magyarország a magyar népé és ezért az egész ügyért ő a legnagyobb felelős ébresztő emberek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

A képviselői munka kulcsa: bizalom és kommunikáció

Az önkormányzati választások felé közeledve jelen lapszámunkban Takátsné Györe...

A játékosok szerint nincsenek tartozások

A Sportal.hu szerint a Ceglédi Kézilabda Klub SE „károsultjai”...

Ki lesz 2023 legnépszerűbb ceglédi sportolója?

Idén is a cegledisport.hu facebook oldalán lehet szavazni, hogy...

Milyen egy jó biztonsági őr?

    Egy intézmény, szervezet vagy telephely biztonságának fenntartásában nem elegendő...

A hajléktalanügy margójára

Lapunknak egy - az előző lapszámban megjelent boltok, áruházak...