6.3 C
Cegléd
2024. április 16. kedd
spot_img

Cegléden megújuló közutak

Pest megye területét érintő felújítási és fejlesztési tevékenységekről tartott beszámolót Magyari László, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest megyei igazgatója a Megyeházán. A Ceglédet is érintő felújítások közül több is szerepelt a beszámolóban. A Ceglédbercelt és Ceglédet összekötő 46125 jelű – ismertebb nevén Budai – út 3 km-es hosszán burkolatfelújítást, vízelvezetés rekonstrukcióját és hídfelújítást végeznek el. A munkaterületet május 28-án adják át. Három ceglédieket érintő úton is burkolatjavítást, padkarendezést, helyenként vízelvezető rendszer felújítást végeznek. Ezek a 4608 jelű Cegléd-Lajosmizse, a 3116 jelű Tápiószentmárton-Cegléd és a 441-es számú Cegléd-Nagykőrös-Kecskemét közötti út.

Az M4-es gyorsforgalmi úttal kapcsolatban elhangzott: az I. ütem idén augusztus végére befejeződik. A Ceglédet érintő III. ütem, a Cegléd-Abony szakasz építése 2019. I. negyedévében kezdődik meg és 2021-ben helyezik várhatóan forgalomba.

További részletek itt…

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hol van az leírva az amit szerintem minden ceglédi,nagykőrösi lakos nagyon vár már régóta?Nevezetesen az kerestem hogy a 441 út Cegléd város táblától Nagykőrös tábláig,illetve Nagykőrös táblától minimum a Pest megye tábláig,ne adj isten Kecskemét tábláig lesz átfogó nagy felújítás a kopórétegen!!!!Nagyon alaposan át olvastam és néztem a térképeket!Sajnos ilyent nem találtam!!!Tudom az ilyen felújításokat nem egyszerű sem megtervezni,sem kivitelezni de kérdezem az illetékeseket mikor is volt utoljára olyan mértékű útjavítás,felújítás az általam említett szakaszokon??Nem vagyok kíváncsi az előző kormányokra való mutogatásra mivel egyrészt ez a kormány van 8 éve és előtte is regnált egyszer de elmondható hogy igazából a 20-on éve nem volt ilyen munkálat ezeken a szakaszokon a kamion és a személyautó forgalom viszont sokszorosa az akkorinak!!!A kerékpár útról nem is beszélek amit szintén sok éve ígérgetnek Nagykőrös és Cegléd között!!!!

  2. És mikor lesz Cegléden a Külső-Kátai úton közvilágítás?? Gyárak vannak és az emberek meg a vaksötétben bicikliznek úgy hogy halálfélelmük van mikor üti el őket egy barom autós.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!                                 Az alábbiakban tájékoztatjuk a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéről: A...

Cegléd pártján – A Ceglédért Független Egyesület jelöltjei

A június 9-ei önkormányzati választáshoz közeledve a Ceglédért Független...

A Fidesz-KDNP bemutatta a képviselőjelöltjeit

A FIDESZ ceglédi szervezete is bejelentette a június 9-ei...

15 éves a Nia játékbolt

Idén 15 éves a Nia játékbolt Cegléden, ahol csaknem...

Válogatottságért küzdöttek

Hétvégén rendezték az U17-es korosztály második válogató versenyét. Szombaton...