27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Szezonzáró Mega BEST FACE FEST Show

Szinte jubileumi rendezvénynek is titulálhatjuk a Best Face Fest május 12-ei eseményét. A ceglédi és környékbeli fiatalok egyik legkedveltebb party-sorozata immár 3. éve és 20. alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt tizenkilenc alkalommal legendás, külföldi, feltörekvő és helyi lemezlovas állt már a Best Face Fest színpadára a sok énekes előadó és zenekar mellett.

Közeledve a szezonzáró rendezvényhez, felmerül a kérdés a név hallatán, hogy hogyan tovább? A szervezők elmondták, hogy sajnos még maguk sem tudják, hogyan tovább… Meg nem erősített információik alapján a helyszínt adó Gál József Sportcsarnok átépítése várhatóan szeptemberben megkezdődik. Ez esetben a Best Face Fest „álomra hajtja fejét” a megújulás idejére. A megújulás pedig nemcsak a sportcsarnokra, hanem a party-sorozatra is igaz lesz.

De addig is a május 12-i rendezvényen a „világ szeme”! Érkezik Burai Krisztián, akit az ország kedvenc előadói közé sorolhatunk. A lemezjátszóknál a már legendás kifejezéssel is illethető Metzker Viki és Newik. Az új feltörekvő generáció két országos hírnevet szerző csapata és előadója a Loving Arms és Navidal, akik az egykori zenecsatorna dj versenyén egymást „szorongatva”, osztoztak a dobogón. És legvégül, de nem utolsó sorban a nagy visszatérő Little Pearl és a hölgyek egyik kedvenc házigazdája Oliver-D.

A szezonzáró party show-jellegét, a sok extra program, ajándék biztosítja. Az igen színesnek ígérkező éjszakán lézer show, Ballantines promóció, világító karkötők, konfettieső, táncosok és még sok meglepetés várja a vendégeket!

Akciós elővételes jegyek 1600 Ft-os egységáron megvásárolhatók Cegléden, a Gál József Sportcsarnokban (Cegléd, Rákóczi út. 33.) korlátozott számban május 11-én délig. Ez után a rendezvény napján és helyszínén, a kapunyitást követően (22:00) 2000 Ft-ért.

Bővebb információ és nyereményjátékok a Best Face Fest hivatalos oldalán a www.facebook.com/best.face.fest

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a Szezonzáró Mega BEST FACE FEST Show-ra, ahol elbúcsúzunk…. Hogy mennyi időre??? Ez a jövő titka! 🙂

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...