32.1 C
Cegléd
2024. július 19. péntek
spot_img

A “kedves” taxisofőr

C.V.-től kaptuk az alábbi, kedden délután a Kórház bejáratánál történt esetről szóló panaszt. Mint írja, “a mai nap folyamán a Toldy Kórháznál egy taxi oly módon állt meg egy szabálytalanul parkoló gépjármű mellett, hogy akadályozta a gépjármű forgalmat. Ezzel eddig nem lenne akkora gond, viszont a “kedves” taxisofőr kérés ellenére se volt hajlandó előrébb állni 3 métert, mert ő szerinte jogosan akadályozza a forgalmat és a mellette álló gépjárműnek a tulajdonosa a hibás a fennálló helyzetért. Részben igaza volt a másik gépjármű szabálytalan parkolása miatt, viszont semmiféle módon nem akarta engedni a közlekedő autókat elhaladni az adott útszakaszon.”
– Véleményem szerint felháborító, hogy valaki ennyire lekezelő és tiszteletlen legyen mások felé, főleg úgy, hogy taxisofőr az illető. – osztotta meg velünk a képet és a sztorit olvasónk, aki hozzátette, “reméli, hogy a levelet feltesszük a hírportálunkra, “hogy a taxisofőr esetlegesen észhez térjen és a közeljövőben tartózkodjon az ilyen viselkedéstől”.

Hasonló hírek

12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. kérdés a hölgy nem ismerte a hátramenetett vagy valamiféle feltünési viszketegségben szenved mert mig kiszált a kocsibol és lefényképezte esetlegesen beszélgetett a taxissal addig szerintem hátuszásban bekötött szemmel leuszom a törtel cegléd távot viz nélkül 😀 hihetettlen kis pitiáner dolgokon ki tudnak akadni az emberek mi ebben a jo kérdem én nekem is volt nem egyszer ilyen be raktam a kocsit hátramenetbe ( kis segitség R betüvel van a sebválton jelölve ) és elhajtottam megkimélve magam a lealacsonyodástol egy taxisoför szintjére ahol ugy is legyöz mert neki nagyob rutinja van a kreténségben 😀 de nem irok többet fontosabb dolgom is van mondjuk élvezni az életett 😀 I Love Cegléd
  ui: még mindig vicces hogy a budai uti strandon a lelátoval elentétesen csempézték bele a cegléd feliratott az úszomedencébe 😀

 2. A tábla ott van. Kivéve taxi és áruszállítás. Lehet hogy a hölgy árut szállított a büfébe, vagy szabálytalanul hajtott be?

 3. A behajtani tilos ott van továbbra is tehát a hölgy és a szabálytalanul parkoló autó is hibázott. Alá van írva kiegészítésként, hogy kivéve taxi, áruszállítás.

 4. Tehát a taxisnak lett igaza, mindenki más szabálytalankodott az autójával. Köszönöm. Akkor ki most itt a bunkó?
  A rendőrigazolvány sem mentesít a szabálytalan behajtás alól!
  Ja és a taxisofőr helyfoglalást is fizet azért hogy ott állhasson!

 5. Cegléden nagyon kevesen tudnak szabályosan és kultúráltan közlekedni. Annak ellenére, hogy rengeteg vezetni tanulót látni a város kis méretéhez képest rengeteg a baleset. Szinte minden napra jut egy. Mit tanulnak ezek az emberek az oktatáson? Napi szinten tapasztalom az ész nélküli nyomulást és a bunkóságot a forgalomban. A közvetlenül sarokra parkoló díszpintyekről már nem is beszélve.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...