32.1 C
Cegléd
2024. július 19. péntek
spot_img

A Dózsások Csemőben vigadtak

A Dózsa György Honvéd Nyugdíjas Egyesület június 14-én a “Csemői Nyári Vigasságok” rendezvénye keretében köszöntötte a születés illetve névnapjukat a második negyedévben ünneplő tagjait.

A résztvevők – a kissé  zord időjárástól sem zavartatva – egy jó hangulatú, sportrendezvényekkel, hagyományőrző bemutatóval, a “RETRO” jegyében tartott veterán motorozással és tombolával tarkított napot töltöttek együtt a virágairól is méltán híres községben.

A már negyedik alkalommal megszervezésre került eseményt az idén is támogatta a község polgármestere, Dr. Lakos Roland, illetve a Bajtársi Egyesületet Országos Szövetsége, amelynek egyesületünk az alapítása óta tagja.

Örömünkre szolgált, hogy vendégként magunk között tudhattuk Cegléd város polgármesterét Takács László urat és Hegedűs Ágota alpolgármester asszonyt, valamint a BEOSZ vezetőségének tagjait, Esküdt Lajos nyá. ezds urat, a szervezet elnökhelyettesét és Vörös Lászlóné nyá. ezds. úrhölgyet a BEOSZ alelnökét.

A színvonalas programok megszervezéséért és levezetéséért köszönet illeti a szervezőket, mindenek előtt az egész napi eseményeket összefogó Lukács István nyá. alez. urat és kedves feleségét.

Juhász István

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...