34.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Két halott, 22 sérült Szolnokon

Ketten életüket vesztették, húszan megsérültek egy balesetben, Szolnokon – írja a rendőrség.  A baleset június 27-én 18 óra körül a Debreceni úton történt. Egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze.
A balesetben ketten a helyszínen az életüket vesztették. Az MTI-nek a mentők sajtószóvivője azt mondta, a balesetben a mentőautó vezetője és a szállított beteg vesztette életét, az esetkocsiban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt pedig súlyosan megsérült. Állapotukat jelenleg a helyszínen stabilizálják és mentőhelikopter fogja kórházba szállítani őket, kettő is érkezett a helyszínre.
A buszon húszan szenvedtek könnyű sérülést, azonban mindenkit kórházba visznek további kivizsgálásra. A rendőrség teljes szélességében lezárta az adott utat, a forgalmat a 4-es számú főút irányába terelik. A tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a beszorult embereket a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.
MTI – Fotó: Mészáros János

Hasonló hírek

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Rengeteg tragédia volt az elmúlt alig egy hónapban. Emberek hova sietünk??? Azon a pár percen már ne múljék. Itt sajnos két ember életén múlott de lehetett volna több is és az a szomorú hogy megint egy mentős és sajnos egy beteg akinek igy is segitségre volt szüksége. Gondoljatok arra hogy mindenkit haza várnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...