10.1 C
Cegléd
2024. április 22. hétfő
spot_img

12 évet kapott a ceglédi gyerekgyilkos anya

Beismerő vallomást tett az a ceglédi nő, aki terhesen többször is olyan erővel a földhöz csapta a másfél éves kisfiát, hogy a kicsi a fejét ért sérülések következtében a helyszínen meghalt. A bíró enyhítő körülményként értékelte, hogy B. Mónika őszinte megbánást tanúsított az eljárás során, így a kisfiát megölő anya végül a halmazati büntetésekkel együtt maximálisan kiszabható 25 évnél jóval enyhébb büntetést, 12 év börtönt kapott.

Csak azt akartam, hogy mindent meg tudjak adni a gyerekeknek. Anyám többször is megpróbált öngyilkos lenni. Olyan volt, mint egy kisgyerek, ezért kész rohanás volt az egész életem. Mert mindig a családom volt az első és nem saját magam. Beismerem a bűnösségemet és őszintén sajnálom – mondta sírva B. Mónika a bíróságon.

Csütörtökön a Budapest Környéki Bíróságon megkezdődött a ceglédi gyerekgyilkos pere. A nő smink nélkül, fekete felsőben és nadrágban érkezett a tárgyalásra. Az asszony ügyvédje zárt tárgyalást kért erkölcsi és magánéleti okokra hivatkozva, de a bíró ezt elutasította.

Az ügyész ezután ismertette a vádiratban foglaltakat. Elmondta, hogy a korábbi folytatólagosan elkövetett bántalmazások során összesen 55 sérülést találtak a kisfiú fején, arcán és a különböző testrészein.

A cikk teljes terjedelme…
Fotó: 24.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Ápolókat díjaztak

A Magyar Ápolók Napja kapcsán február 17-én Budapesten a...

Autót rongált és rabolt

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen,...

Nemzetiségi választási konferencia

Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos volt a vendége...

“Ceglédé a legbizarrabb EU-pénzes sztori”

Az országos sajtó is felkapta a hírt, miszerint Ceglédé...

Lámpákat lopnak

Márciusban még örömmel jelentette be Klément György önkormányzati képviselő,...