34.1 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

A ceglédi Tűri Zoltán ihlette a Dorko új kollekcióját

Megszokhattuk, hogy a Dorko szeret hazai sportolókkal, művészekkel összeállni egy-egy signature kollekció megszületése érdekében. A közkedvelt hazai divatmárkának ezúttal egy igazi extrém egyéniséggel sikerült megálmodni egy nem mindennapi kapszulakollekciót. Tűri Zoltán az ország első számú freestyle stílusú gördeszkázója. 2004 óta szerelmese ennek a sportágnak és azóta már számos hazai és nemzetközi versenyen próbáltathatta meg magát hatalmas sikerekkel.

„ A gördeszkázás a legmegfelelőbb eszköz ahhoz, hogy megmutassuk a kreativitásunkat. Itt mindenki külön egyéniség. Az életem részévé vált, mert ezzel kelek és fekszem. Mindig tud valami újat mutatni, és minden alkalommal újabb kihívásokat ad nekem. Mivel freestyle deszkás vagyok, így a flatland BMX-hez hasonlóan nem csak 1-1 trükköt, hanem hosszabb, 5-6 trükkből álló kombinációkat szoktam csinálni. Ezeket a kombinációkat szinte a végtelenségig lehet variálni. Rajtam múlik, hogy hogyan rakom össze őket. A gördeszkázásnak hála jobban megismertem a világot, sok emberrel találkoztam, és sokfelé jártam. Ha kimegyek deszkázni, akkor vagyok igazán szabad.” – nyilatkozta a gördeszkás.

A Dorko szeret olyan hazai sportolókkal együtt dolgozni, akik inspiráló jelleggel bírnak. Tűri Zoltán egy igazi egyéniség, aki valódi megszállottsággal éli meg mindennapjait. A Gymbag-ből, illetve T-SHIRT-ből álló kollekció az Andrássy úti Dorko üzletben (1065 Budapest, Andrássy út 33.) illetve a márka weboldán érhető el.

„Szerettem volna már régóta egy olyan pólót, amiben kényelmes deszkázni. Örülök, hogy a Dorkoval sikerült közösen megálmodnunk azt a stílust, amit képviselek: egyszerű, minimál grafika. a „World is Flat” szöveg utalás a régi lapos kialakítású gördeszkákra, nekem pedig a gördeszka a világom. Innen jött a szlogen. Ajánlom mindenkinek, akik szeretik a minimál kialakítást.”

sportivo.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...