27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Tavak városa

A gépkocsik kerekének feléig ér a víz a Széchenyi és Mező utca sarkán – erről küldött fényképet lapunknak G.T. hozzátéve: a Fehér utca is járhatatlan, a harmadik házig áll a víz. A heves esőzés nagy mennyiségű csapadékát nem tudja elnyelni a csatorna, kell néhány óra, hogy eltűnjön a víz. Érdemes elkerülni ezt a szakaszt felhőszakadás idején, vagy pedig szép lassan átaraszolni rajta. A nagy sebességgel belerohanók, akár el is akadhatnak, miután a motorba víz kerül. Egy Renault is így járt, úgy tolták ki a „tóból” és valószínűleg sokba kerül majd a javíttatása.

A hirtelen leeső csapadék örök áldozata a Kossuth Ferenc utca Démász előtti területe. A helyszínen keletkezett tóról Czeróczki Cs. készített videót…

https://www.facebook.com/CeglediPanorama/videos/2038546119523302/

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Pest megyében, a ceglédi Törteli úton egy egészségügyi intézmény alagsorában gyűlt össze az esővíz, amely a járdát és parkolót is több száz négyzetméteren elöntötte. A város hivatásos tűzoltói szivattyúval avatkoznak be. Cegléden a Dugovics utcában is a tűzoltók segítségét kérték, mert egy garázssornál áll a víz.

Budapest XII. kerületében, az Istenhegyi úton egy leszakadt faág villanyvezetékre esett. A helyszínre a fővárosi hivatásos és a rózsadombi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik eltávolították az ágat. Zuglóban, a Bolgárkertész utcában egy fa körülbelül hatméteres ága lehasadt, a tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A XVIII. kerületi Gyergyó utcában is tűzoltói segítséget kértek, egy oktatási intézmény pincéjében összegyűlt esővíz miatt. (Forrás: hir24.hu)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...